سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
سلام دوستان
یکی از مشتریان دولتی ما بهشون از بالا فشار که هاستشون رو ایران بیارن.ازونجا که نمیخوایم این کار رو کنیم میخوام بدونم میشه ما یه هاست 5 مگه بگیریم و هاست رو پارک کنیم که اینا نفهمن ؟
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
فکر کنم بتونید یک دی ان اس در ایران راه اندازی کنید و سپس ارجا ها به هاست اصلی از طریق این سرور رد بشه. یک چیزی شبیه cloudflare که البته مواردش رو نمیدونم به چه طریق هست.
ولی پارک کردن بلاخره به ای پی سرور اصلی point میده
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
سلام
اگر بخواهید یک راه هست ولی ارزش زیادی ندارد.
با یک هاست ۲۰ مگ ایران و یک دیتابیس قابل حل است
ولی مشکل cookie دارد
اگر تمایل داشتید خصوصی بدهید تا راهنمایی کنم (قابل استفاده برای کار های غیر قانونی هست برای همین درتاپیک بیان نمیشود )
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سپاس از دوستان . منتظر نظرات بیشتر عزیزان هستم
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
بنظر من از همون اول کار درست رو انجام بدید تا اینکه بعدا به مشکل بر بخورین و دستتون رو بشه. (;
..:: Principal ::..
به نظرم منظور ایشون این هست که فایل های سایت مانند قالب و سایر فایل ها برروی یک سرور باشد و sql از طریق ریموت از سرور دیگری فراخوانده شود ...
!
موفق باشید
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
خیر.ببینید ما میخوایم اگر سایت رو پینگ کردن ip ایران بیاد اما در اصل فایل ها روی سرور آمریکا باشه. مثل یک alias باشه .
سلام
یک راه حل هست که برای مصارف شخصی استفاده میشه / پینگ ایران / سایت خارج .
میتونیم براتون راه اندازی کنیم .
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)