-
عضو انجمن
سفارش طراحی قالب html
سلام
برای سامانه پیامکی مون نیاز به طراح قالب داریم.قالب به صورت html باید طراحی شود و دو صفحه ورود و صفحه ایندکس باید طراحی شود.نمونه:
panel.pcnsms.ir
ما فقط طراحی های html نیاز داریم و به صفحات مختلف داخل سایت که برید همه قسمت های قالب ثابت هست و فقط قسمت وسط قالب تغییر می کند پس نیاز هست شما قسمت بالا و پایین صفحات طراحی کنید.
حتما نمونه کارهاتون همین جا بذارید و اصلا لینک به یاهو ندید و آدرس سایت و آدرس نمونه کارهاتون هم بدید.
روز خوش
ویرایش توسط sardarn : June 1st, 2015 در ساعت 13:41
دلیل: جهت بولد کردن عدم ارجاع به یاهو
-
-
June 1st, 2015 13:33
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سفارش طراحی قالب html

نوشته اصلی توسط
riping
در یاهو باهاتون تماس گرفته شد !
با من در تماس باشید
سلام
گفتم که اصلا ارجاع با یاهو ندید و هرچی توضیحات هست و نمونه کار دارید همین جا بفرستید.
ممنون
-
-
درود بر شما
اطلاعات و جزئیات براتون پ.خ شد
با تقدیم احترام
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
riping
در حیطه ی پنل اس ام اس نمونه کار وجود ندارد اما طراحی شیک و حرفه ای براتون طراحی میشه !
چون دو تا میخواید قسمت 170 هزار تومان با سئو کامل و امکانات !
خواستید با بنده در تماس باشید.
سلام
قیمت تکی چه قدر هست؟
آدرس نمونه کارهاتون برای بقیه موارد بدید.
موفق باشید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
برای سامانه پیامکی مون نیاز به طراح قالب داریم.قالب به صورت html باید طراحی شود و دو صفحه ورود و صفحه ایندکس باید طراحی شود.نمونه:
panel.pcnsms.ir
ما فقط طراحی های html نیاز داریم و به صفحات مختلف داخل سایت که برید همه قسمت های قالب ثابت هست و فقط قسمت وسط قالب تغییر می کند پس نیاز هست شما قسمت بالا و پایین صفحات طراحی کنید.
حتما نمونه کارهاتون همین جا بذارید و اصلا لینک به یاهو ندید و آدرس سایت و آدرس نمونه کارهاتون هم بدید.
روز خوش
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در ابتدا نمونه کار رو براتون لینک کارهامون در سایت مانستر تمپلیت میزارم که بررسی کنید کار های وردپرس و اچ تی ام ال ما اونجا قابل مشاهده و بررسی هست ، دلیل این که اینجا قرار نمیدم این هست که خیلی طولانی میشه مطالب
http://monstertemplate.ir/author/sam/
برای طراحی هم بسته به طرح مورد نیاز شما هزینه از 150 هزار تومان برای قالب اچ تی ام ال میباشد ، البته در صورت نیاز و راحتی کار شما امکان تبدیل قالب به وردپرس با دریافت هزینه وجود دارد
در صورتی که موارد بیشتر نیاز دارید اعلام کنید تا بهتون پاسخ داده بشه ، ولی اگر پ خ بشه بهتره چون در هنگام ورود ممکنه مطالب از قبل شرکت کرده برای بنده نمایان نشود
-
-
درود بر شما ، جزئیات و نمونه کارها خصوصی ارسال شد 3>
-
-
عضو انجمن
سلام
پیشنهاد دیگه ای نبود؟
روز خوش
-
-
میتونید در ارتباط باشید از طریق یاهو و یا پ.خ نمونه کار اعلام کنم و هزینه اعلام کنم بهتون
-
-
عضو انجمن
سلام
همین جا بفرستید یا پ.خ کنید
روز خوش
-
-
June 3rd, 2015, 01:25
عضو انجمن