-
میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟
عرض سلام واحترام
دوست دارید بازدیدواقعی سایتتون چند برابر بشه؟
البته منظورم تعداد رفرش هست
دوست دارید بدونه استفاده از سایتای افزایش بازدید ونرم افزار و....هر کاربری که وارد سایتتون شد.بازدیدش چندبار محاسبه بشه؟
جالبه نه؟!!!!
خب من میتونم این کاررو یکبار انجام بدم بصورت مادام العمر اما یه نکته هست که خیلی منصفانه میگم که مدیون کسی نشم:
امکانش هست بعد انجام این کار سرعت لود سایت بد بشه و سایت سنگین بشه
شما میتونی بگی دوست داری هرکاربر بازدیدش2بار محاسبه بشه یا 2000بار اما باید اینو در نظر بگیرید هرچی بیشتر محاسبه بشه سایت شما سنگین تر میشه
کارهم کاملا قانونیه و تضمینی
قیمت برای این کارهم کاری ندارم میخواید چند برابر کنید قیمت برای انجام کار100هزار تومان
اگه میخواید راز کارمم فاش بشه و بهتون یاد بدم میشه150تومن
البته اینم بگم خیلی.......و بی معرفته .اون ادمی که بعد یاد گرفتن روش بخواد پخشش کنه یا سواستفاده کنه
ممنون
-
-
May 21st, 2015 14:29
# ADS
-
May 26th, 2015, 13:44
پاسخ : میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟

نوشته اصلی توسط
slashflash
خیر کسی نبوده !
استارتر عزیز نمونه رسمی هیچی ندارید ؟ سایت صرافی که در بالا اومدن برای اینکه باهاشون مکاتبه کنیم آیدی یاهو گذاشتن ! در صورتی که کلاً رسمی کار میکنند ( 1 ثانیه برید داخل سایتشون از شماره تلفن گرفته تا ایمیل مکاتبه ) بعد میان آیدی یاهو قرار میدن خیلی جالبه برام !
1-نمونه های من همه رسمی هستند و شرکتی
2-اقای محترم اولا انتظار نداری ک یه تلفن بذارن توصرافی ک پاسخگوی شما باشن؟؟؟ثانیا داخل سایت ادرس صرافی و شماره صرافی رو زده شماره پاسخگویی به یه سری افراد بی سواد متظاهر(البته منظورم باشما نیست عذرمیخوام)نیست که
ثالثا این دوست عزیز که اومدن ایدی گذاشتن کسی که سایت صرافی داد دست من اوردمش بالا و گفت ک قابلیت تغییر کپی رایت و...نیست درعوضشم پول خوبی بهم دادند.حالا اگ باز شک دارید باخودشون مکاتبه کنید
اگ نمونه کار میخواید یا بیاید یا هو بنده یا صبر کنید من 30خرداد تاپیک سوم بانمونه کارای زیاد میذارم ک دهن همه بسته شه
ایدی بنده:bolorhost
وشما دوست عزیز وقتی از جریانی خبر ندارید اظهار نظر نکنید و الکی نظر ندید چون جو بهم میریزه
نکته:اونایی که خیلی ادعاشون میشه ک شرکت دارند و سئو کارند و......از این چرندیات خوشحال میشم یه تاپیک بزنیم کار بندازیم وسط که ببینیم من سئوکار بهتریم یا شما
منی که نه از بک لینک استفاده میکنم نه افزونه نه اسپمر و ........یا شمایی ک هیچی بارتون نیست کلا چهار تا تگ و برچسب چرند میریزید تو سایت مردم و با چهارتابک لینک سایت بنده خداها رو میارید بالا دوماه بعدم گندش در میاد
باز میگم سفارشات با اخذ قرارداد رسمی هست برای کسایی ک شک دارن به کارم
دوست عزیز ازشما هم عذر میخوام منظورم شمانبودی از حرفام.خواسم ب در بگم بعضی دیوارا بشنون که ادعاشون نشه
- - - Updated - - -
در ضمن بوسیله همین تاپیک تاالان 4نفر سفارش دادن که بعد اتمام کار سایتشون خودشون میان تو تاپیک اعلام میکنند.سایتاشون هم در زمینه و ی پ ی ا ن هست
- - - Updated - - -
بعضی دوستان اومدن میگن چرا لحنت تنده و....
من از همه عذر میخوام اما تو کتم نمیره بعضیا.....
طرف اومده سه صفحه تخریب کرده بعد تهش میگ من نه سئو کار م و...... خب اخه ادم.....تو که نه سئو کار و....هیچی نمیدونی واسه چی میای گند میزنی توتاپیک
کلاهرکی هرتاپیکی میزنه همه میشن انیشتین دست به دست هم میدن که بگن استارتر خوب نیسو دروغ میگه
-
-
May 27th, 2015, 12:35
سلام خدمت شما سروران گرامی
بابت اون دوستمون که میگن چرا من یاهو ایدی گذاشتم و چرا به شماره های صرافی رو ندادم.
من مسئول it اونجا هستم و بصورت پاره وقت اونجا کار میکنم. قرار نیست که من همیشه اونجا باشم و پاسخ گوی شما دوستان باشم. بیکار نشدم یکجا بشینم. خدا رو شکر 12 تا شرکت دارم کار میکنم. وقت هم ندارم بیام ببینم کی چی میگه. اما من به ایشون کار رو دادم و نتیجه گرفتم. لطفا کسی رو تخریب نکنید.
-
تعداد تشکر ها از mostafa3030 به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2015, 12:23
-
-
June 2nd, 2015, 12:29

نوشته اصلی توسط
وب مستر

من تاپیک رو از اول خوندم !
فقط میتونم بگم

کاربران در انتخاب های خودشون دقت کنند ، سعی کنید از سایت های معتبر و پیج های اول با کلمات مرتبط سئو که در کار خودشون حداقل نمونه کار دارند و برتر هستند ! استفاده کنید .
استارتریه سایت با کلمه ی "سئو" بیاره همون پیج 1 این حواشی هم ایجاد نمیشه

بعله برید به سایتایی که در کلمه سئوبا بک لینک اومدن پیج یک خداد تومن پول بدیید که شمارو هم با بک لینک بیارن پیج یک
بعد ماهانه پول بدید بک لینکا رو تمدید کنید که پیج یک بمونید
اصلا نیاید بامن کارکنید که باهاتون قرارداد ببندم با یه مبلغ متوسط بیارمتون اول و 6ماه الی دوسال پایداری بدم
برادر برو خداروزیتو جای دیگ بده اینم مدال طلا تقدیم بابت حرف بی منطق زدن و تخریب کردنت
بسلامت
- - - Updated - - -
استارتر با بک لینک چیزیو نمیاره بالا
استارتر با سئوی کلاه سیاه نمیاره بالا
ولی برای بستن دهن خیلیا تو کلمه سئو سه ماه دیگ سایت تو صفحه یک گوگل و انشاا... در لینک یک بدونه هیچ گونه زیرابی رفتن میارم
مدیرگرامی لطفا تاپیک ببندید تا اینا نترکیدن
-
-
June 2nd, 2015, 12:36

نوشته اصلی توسط
mchteh
بعله برید به سایتایی که در کلمه سئوبا بک لینک اومدن پیج یک خداد تومن پول بدیید که شمارو هم با بک لینک بیارن پیج یک
اصلا نیاید بامن کارکنید که باهاتون قرارداد ببندم با یه مبلغ متوسط بیارمتون اول و 6ماه الی دوسال پایداری بدم
برادر برو خداروزیتو جای دیگ بده اینم مدال طلا تقدیم بابت حرف بی منطق زدن و تخریب کردنت
بسلامت
دوست عزیز من !
بابا سئوکار !
بابا هکر ! بابا گوگل !
این جا همگی بالای 30 ، 40 سال سن دارند و اکثرا جزء با تجربه ترین افراد دنیای نت هستند و همچنین در هر دو انجمن مذکور عضو هستند .
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=66656
- - - Updated - - -
دوستان خودشون مقایسه کنند بنده حرفی ندارم و فقط یک تاپیک رو دادم مطالعه کنند ....

نوشته اصلی توسط
mchteh
بسلامت
- - - Updated - - -
استارتر با بک لینک چیزیو نمیاره بالا
استارتر با سئوی کلاه سیاه نمیاره بالا
ولی برای بستن دهن خیلیا تو کلمه سئو سه ماه دیگ سایت تو صفحه یک گوگل و انشاا... در لینک یک بدونه هیچ گونه زیرابی رفتن میارم
مدیرگرامی لطفا تاپیک ببندید تا اینا نترکیدن
انشالله پیج 1 میایید ، لینک 1 بنده فقط یک مورد رو شفاف سازی کردم شما به کارتون برسید یه موقع شرکت های خیلی رسمی تو یاهو ! پیام میدن دیر جواب میدید
-
تعداد تشکر ها از وب مستر به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2015, 12:42

نوشته اصلی توسط
وب مستر
دوست عزیز من !
بابا سئوکار !
بابا هکر ! بابا گوگل !
این جا همگی بالای 30 ، 40 سال سن دارند و اکثرا جزء با تجربه ترین افراد دنیای نت هستند و همچنین در هر دو انجمن مذکور عضو هستند .
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=66656
- - - Updated - - -
دوستان خودشون مقایسه کنند بنده حرفی ندارم و فقط یک تاپیک رو دادم مطالعه کنند ....
انشالله پیج 1 میایید ، لینک 1 بنده فقط یک مورد رو شفاف سازی کردم شما به کارتون برسید یه موقع شرکت های خیلی رسمی تو یاهو ! پیام میدن دیر جواب میدید

ببخشید اینو میگم ولی.......بیخیال عزیزم
فقط همینقدر بدون درست نیست ادم در مورد شخص و کار اون شخص قضاوت کنه به ناحق
شماها و بابابزرگ های انجمن ظاهرا زیادی گوگل رئو قبول دارید بابا باورهای کاذب
مگه همین گوگل نبود چندماه پیش بخاط باگ داشتن وبمستر ابروش تو کل دنیا رفت
و
و
و
و
و
شماها مشکلتون این به یچیزی یه باور کاذب پیداکردید و اینقد اعتماد به نفس و دانش ندارید که بخواید ازش فراتر برید
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2015, 12:47
-
-
June 2nd, 2015, 12:52

نوشته اصلی توسط
وب مستر
خخخخخ بروعزیزم برومشقاتو بنویس
یاعلی
-
-
June 2nd, 2015, 12:55

نوشته اصلی توسط
mchteh
خخخخخ بروعزیزم برومشقاتو بنویس
یاعلی
عزیزم جوابی نداری مجبوری حرف بزنی ؟
این مگه سایت خود شما نیست ؟ :
http://www.alexa.com/siteinfo/bolormusic.ir
میخوای بازدید واقعیت چند برابر بشه ؟ 
مدیران انجمن کجا هستند پس ؟
-
-
June 2nd, 2015, 12:56