-
August 1st, 2010, 13:20
پاسخ : درخواست نمايندگي واقعي دومين هاي جهاني
ممنون میم چند تا شرکت نام ببرید که فروش مستقیم داشته باشند و برای دریافت پنل مثل ریسیلر کلوب 200 تومان نگیره ، و اینکه یه سوال این 200 هزار تومانی که میگیرن تو حسابت می مونه و می تونی با اون دامنه ثبت کنی ؟ یا اینکه فقط برای پنل 200 تومان میگیره و بخواهی دامنه ثبت کنی باید دوباره شارژ کنی ؟
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
رسیلر کلوب ظاهراً فروش مستقیم هم گذاشته درسته ؟
-
-
August 1st, 2010 13:20
# ADS
-
August 1st, 2010, 16:56
عضو دائم
سلام
اگر مایل باشید من میتونم بهتون پنل ریسلری به صورت رایگان بدهم.فعال سازی رایگان هست.میتونید پنل را شارژ کنید. مثلا 100,000 تومان.یا کمتر پنل خود را شارژ میکنید و با شارژ خود دامنه ثبت میکنید.
هزینه دامنه دات کام 8500 تومان هست
اگر مایل بودید
پیام خصوصی ارسال کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
August 2nd, 2010, 12:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tmfar
ممنون میم چند تا شرکت نام ببرید که فروش مستقیم داشته باشند و برای دریافت پنل مثل ریسیلر کلوب 200 تومان نگیره ، و اینکه یه سوال این 200 هزار تومانی که میگیرن تو حسابت می مونه و می تونی با اون دامنه ثبت کنی ؟ یا اینکه فقط برای پنل 200 تومان میگیره و بخواهی دامنه ثبت کنی باید دوباره شارژ کنی ؟
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
رسیلر کلوب ظاهراً فروش مستقیم هم گذاشته درسته ؟
اون 200 تومن رو میگیره و پنلتون رو شارژ میکن میتونید به اندازه 200 دلار دومین ثبت کنید
اگه میخواهید از شرکت خارجی وب دون هزینه بگیرید برید سراغ
name.com
-
-
August 2nd, 2010, 15:36
عضو انجمن
با سلام
پارمیس هاست می تونه همچین سرویسی ر در اختیار شما قرار دهد.
-
-
August 2nd, 2010, 16:08
دوستان من عرض کردم خدمت شما که من می خوام بدون واسطه دامنه های خودم را ثبت کنم نه اینکه با واسطه باشه ! و الا شرکت هایی هستند که می توانند بهمون پنل رایگان بدند و کار ثبت دامنه رو انجام بدند اگر پست های قبل من را بخونید متوجه می شوید که من می خوام مثلاً از خود رسیلر کلوب یا همان نیم دات کام بدون واسطه ثبت کنم ممنون از آرش جان بابت راهنمایی خوبشان اما آرش جان گویا Name.com با ایرانی جماعت مشکل داره و به خاطر تحریم مشکلاتی را برای ما بوجود میاره این چنین است ؟ شما تایید می کنید این ثبت کننده را ؟
ویرایش توسط tmfar : August 2nd, 2010 در ساعت 16:10
-
-
August 2nd, 2010, 16:40
به نظر من شما از uk2 استفاده كن هم تو ايران جا افتاده هم Tier 1 وديعه نميخواد قيمت هم مناسبه اروپايي هم هست >> resell.biz
ویرایش توسط Rapid : August 2nd, 2010 در ساعت 16:44
-
-
August 2nd, 2010, 19:10

نوشته اصلی توسط
H+R
به نظر من شما از uk2 استفاده كن هم تو ايران جا افتاده هم Tier 1 وديعه نميخواد قيمت هم مناسبه اروپايي هم هست >> resell.biz
سایتش همینه؟؟
resell.biz
بعد چجوری باید شارژش کرد؟؟
با ایران مشکلی نداره؟؟
-
-
August 2nd, 2010, 19:28
yes
من شارژ نكردم ولي paypal و كرديت كارت بايد باشه
فعلا نه انگليسي هست و ايران هم تو ليستش 1 ماه پيش هم پرسيدم مشكل نداشت
-