-
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2015 00:04
# ADS
-
پاسخ : افر ویژه رم 1 گیگ فقط 12500 تومان ماهانه با انواع کانفیگ رایگان و پشتیبانی 24 ساعته
مشخصات سرورها ؟ مجازی ساز؟ نمونه دانلود ؟
-
-
عضو انجمن
پاسخ : افر ویژه رم 1 گیگ فقط 12500 تومان ماهانه با انواع کانفیگ رایگان و پشتیبانی 24 ساعته
مجازی ساز همه VMware هستند
به پست اول اضافه شد
- - - Updated - - -
3 تحویل داده شدند منتظر سفارشات بقیه دوستان هستیم
-
-
عضو جدید
یه سرور ازشون خریدم خیلی سریع تحویل دادند
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masteryi
یه سرور ازشون خریدم خیلی سریع تحویل دادند
وظیفست.....
2 سرور دیگر تحویل داده شد
-
-
عضو جدید
ای پی المان برای تست پینگ من از ردیشن خرید داشتم متاسفانه همش لگ داشت (ااز دوست دیگه ای نه شما)
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ای پی المان برای تست پینگ من از ردیشن خرید داشتم متاسفانه همش لگ داشت (ااز دوست دیگه ای نه شما)
پ خ شد
-
-
با سلام
آی پی از هر 3 کشور برام لطف کنید جهت تست پینگ ... ( لطفا آی پی مربوطه به سروری باشه که در صورت خرید , تحویل خواهید داد )
ضمنا در صورت درخواست تغییر سیستم عامل از ویندوز به لینوکس در طول دوره 1 ماهه ( در صورت نیاز ) هزینه ای در بر خواهد داشت ؟ !
-
-
عضو انجمن
سلام
برای دانلود تورنت نیاز به سرور مجازی دارم , فقط برای دانلود تورنت , مناسب هستند یا نه؟
-
-
June 2nd, 2015, 09:42
سلام
جستارتا در پست اول درج کرده اید "Free Managed"
یعنی شما کانفیگ کامل سی پنل و دایرکت ادمین و انتقال سایت ها از سرور های دیگر و رفع تک تک مشکلات سرور را انجام می دهید ؟
-