سلام دوستان عزیز
سرور مجازی ایران می خوام
دیتاسنتر تبیان دوستان آفر هاشونو بدن.
** دیتا سنتر فقط تیبان می خوام. ممنون میشم
سلام دوستان عزیز
سرور مجازی ایران می خوام
دیتاسنتر تبیان دوستان آفر هاشونو بدن.
** دیتا سنتر فقط تیبان می خوام. ممنون میشم
مشخصاتی که مد نظر دارید ؟ هارد ؟ رم ؟ سی پی یو ؟ ترافیک ؟
من پارس پک رو پیشنهاد می کنم
سلام
قابل ارایه هست
نوع مصرف چی هست؟
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
رزرو
Teby-1 - Ram : 256 MB - HDD : 15 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 29 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (تبیان)
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
دوست عزیز تبیان نامتقارن هست .
نسبت معمولآ 1/4 هست اما حتمآ از خریدار این مورد سوال کن که بعد به مشکل نخوری .
احتمالآ برای سرور کاهش پینگ میخوای پس مصرفت 1-1 هست .
یعنی مثلآ اگه به شما 50 گیگ میدن 12 گیگ حدودآ میتونی دانلود داشته باشی .. دانلود بیشتر از این حد بشه ترافیک مازاد باید خریداری کنی .
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
درود ترافیکت نبیان نامتقارن هست و هزینه ترافیک گرون میوفته براتون چون ترافیکشون نا متقارن هست یعنی (1به 4)
بهترین پیشنهاد از زیر ساخت هست که ترافیک یک به یک هست
اگر تمایل دارید تا بهتون آفر داده شود از زیر ساختبا پشتیبانی تبیان صحبت کردم گفتن 1 به 8 میباشد. از 100 گیگ 12.5 گیگ دانلود مابقی اپلود.دوست عزیز تبیان نامتقارن هست .
نسبت معمولآ 1/4 هست اما حتمآ از خریدار این مورد سوال کن که بعد به مشکل نخوری .
احتمالآ برای سرور کاهش پینگ میخوای پس مصرفت 1-1 هست .
یعنی مثلآ اگه به شما 50 گیگ میدن 12 گیگ حدودآ میتونی دانلود داشته باشی .. دانلود بیشتر از این حد بشه ترافیک مازاد باید خریداری کنی .
از تبیان 1 به 1 هم امکان ارائه هست و مشکلی نیست اما همان هم باز صرف اقتصادی ندارد چون اکثر مصرف کنندگان و فروشندگان دنبال ارزانی هستند و فقط متخصص ها دنبال پهنای باند های گران میروند که کار تخصصی انجام دهند.
باتشکر
فکر کنم مصرفتون کاهش پینگ باشه. دیتاسنتر مهم نیست مهم نوع پهنای باند هست. مشخصاتی که نیاز هست را دقیق بفرمائید تا دوستان بتوانند آفر دهند.
موفق باشید
ویرایش توسط RoobinaServer : June 2nd, 2015 در ساعت 00:59
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)