-
راهنمایی در مورد ارسال وایبر
سلام
این شرکت ها و سایت های که پنل پیام کوتاه ارسال وایبر تخصصی میفروشند و امکانات وتعرفه و خط روش تعریف کردند اینا چطوری به این امکانات دست راسی پیداکردند؟؟؟
ماهم بریم بزینم؟دی
راهنمایی کنید
یا این های که نرم افزار خیلی گران میدن ولی زده ارسال رایگان اینا ازکجا پیدا کردن؟؟
-
-
May 31st, 2015 19:52
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال وایبر
دوست عزیز اینا برنامه نویسی کردند شما هم یه برنامه نویس حرفه ای پیدا کنید براتون درست میکنند نرم افزار از اینا بخرید بهتره
فروش هاست و نمایندگی 3 ماه اول کاملا رایگان
فروش سرور مجازی ویندوز و لینوکس 1 ماه اول کاملا رایگان
-
-
خب چطوری اینا به ارسالی فعال میشن این من موندم که از چه طریقی ارسال میکند
-
-
روش کار نرم افزار به این صورت هست که شماره هایی رو بهش میدین چک میکنه وایبر دارن یا نه (با متد های تعریف شده) بعد متن و غیهر رو میدین + وایبر دسکتاپ شروع به ارسال میکنه البته وایبر بعد یه مدت ارسال های پشت سر هم تشخیص میده و اون شمراه رو مسدود میکنه ...
برای هیمن شماره های مجازی وارد کار میشن !! که با هر کدوم 2000 تا 3000 تا میشه ارسال کرد ... قمیت هر شماره هم خیلی ارزونه هزار تومنه فک کنم ...
نسخه های زیادی از این نرم افزار ها وجود داره ... بنده خودم یک نسخه را در همین انجمن برای فروش قرار داده بودم و هنوزم میفروشم ... اما نسخه من یک ایرای که داشت بر روی سیستم های ضعیف و یا بعضی از سیستم آمل ها کرش میکرد (هنگ میکرد) برای همین قمیت اونو خیلی اوردم پایین و ریسکشو گذاشتم گردن خریدار
-
-
پوریا وب سرویس داره ؟ خب برنامه نویسی کردیم بعد چطور به خط ارسال کنیم که ارسال کنه
الان پیام کوتاه برنامه نویسی میکنی بعدبه وب سرویس اپراتور وصل میکنی از رو سرور ارسال میکنه اینا چطوریه
-
-

نوشته اصلی توسط
radd
پوریا وب سرویس داره ؟ خب برنامه نویسی کردیم بعد چطور به خط ارسال کنیم که ارسال کنه
الان پیام کوتاه برنامه نویسی میکنی بعدبه وب سرویس اپراتور وصل میکنی از رو سرور ارسال میکنه اینا چطوریه
بسته به برنامه نویسش داره اونایی که میگن ارسال رایگان خوب وب سرویس ندارن ...
اما خوب میشه برنماه های وب سرویس دار هم نوشت که ارسالشون غیر رایگان میشه ...
الان وب سایت هایی که پول میگیرن ارسال میکنن یه api خریداری کردن برای این کار که هر پیامک رو مثلا برایشون 10 ریال تموم میشه 20 ریال میدن مشتری ...
-
-
بایدازشرکت خارجی APi گرفت؟؟
راهی نداره ما خط گرفتیم رایگان بی افته و بدون مسدودی؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
radd
بایدازشرکت خارجی api گرفت؟؟
راهی نداره ما خط گرفتیم رایگان بی افته و بدون مسدودی؟؟
خیر باز هم api دشاته باشید باز هر چند وقت یک بار خط جدید استفاده کنید چون خط ا مسدود میشن ...
-
-
عضو جدید
سلام
با احترام به نظر دوستان .... اما وایبر api کلا نداره ... و این شایعه ای هست که پیچیده ...
پنل تحت وب ،تحت اسکریپتی که برنامه رو به سرور مجازی متصل می کنه راه اندازی میشه و شما میتونید به تعداد ارسال هاتون در روز سرور مجازی را اندازی کنین ... که این کار کدنویسی خاصی داره ...
و هیچ گونه هزینه ی برای ارسال پیام نداره (برای صاحبان پنل) ....
دوستانی که قصد راه اندازی دارن هم می تونن برای راهنمایی بیشتر با شماره های ما و یاهو مسنجر ما در تماس باشند.
پنل تحت وب برای وایبر ..... تلگرام ..... واتس آپ قابل راه اندازی هست
09124848551
021-44844198
Yahoo ID : novinwebsaz@yahoo.com
-
-
June 1st, 2015, 12:48
خب باز به نتیجه من نرسیدم من میخوام بدونم برنامه نویسی شد بعد ما بانک شماره بهش دادیم این سامانه تو سرور از کجا دست راسی داره ارسال کنه اپراتورش میگم
-