دلیل که میخوام سرویس هاست رایگان راه اندازی کنم این میتونه باشه
دلیل اول:الان شما تو کل فضای مجازی که سرچ کنید و دنبال سرویس رایگان باشید وبلاگ ها اصلا سرویس های حرفه ای نیستن فقط مورد استفاده شون در مدت زمان کوتاه میتونه قابل قبول باشه برای پروژه ای یا شروع فعالیت یه کاربر تازه وارد با محیط اینترنت
دلیل دوم :شما محدودیت هایی در سرویس وبلاگ دهی و سرویس های وب سایت رایگان مشاهده می کنید: کنترل پنل- محیط کاربری- معتبر نبودن سرویس- و.....
دلیل سوم: من خاطرم هست اون قدیم ها 10 الی 11 سال پیش که اینترنت تو ایران جا نیفتاده بود و در محیط کافی نت در حال گشت و گذار در اینترنت بودیم و متاسفانه به دلیل نداشتن تجربه کافی و سرمایه و مشوق و هزاران مشکل دیگه وقتی سرچ می کردین سایت رایگان یا وب سایت یا هر کلمه دیگه سرویس های وبلاگ دهی رو میدید که اولین و بهترین و ساده ترین فقط بلاگفا بود و خواهد بود . اما وبلاگ با وب سایت تفاوت هایی داره . پس از گذشت 11 سال هنوز هم این مشکل که یک سرویس سایت دهی مناسب تو اینترنت ببینم وجود نداره . سرویس های جدید مثل بلاگفا نوشته شده اند به ادرس
http://epage.ir/
و سایت های مشابهه دیگه
برنامه نویس هایی که این فعالیت ها رو انجام دادن کارشون خیلی خوبه و زحمت زیادی کشیدن اما بازم مشکلات دیده میشه و نواقص تو کارشون هست و باز هم زیاد سرویس خوبی از لحاظ محیط سیستم و............ قابل قبول نیست
دلایل زیاد دیگه است که حالا شاید بعد گفتم
تخلف بله هم دیدم تو سرویس های رایگان و هم با کاربر برخورد کردیم - بی احترامی هست به سرویس دهنده . نداشتن اطلاعات کافی و آرم چسبوندن به سرویس دهنده و موراد مشابهه هم دیدیم و هم چشیدیم (همونجور که بقیه کنار اومدن و برخورد می کنن ما هم همیین روش رو ادامه میدیم مثل همکارا با کاربر خاطی و بی ادب)
100% سایت هایی که ثبت میشن بی خود هست (این رو قبول دارم چون قدیم چندین سال پیش تست کردم ) اما به دنیال روش هایی هستم که این درصد رو بیارم پایین و سعی کنم کاربران سایت رو جذب کنم که فعالیت کنند و ارزش سرویس رایگان سایت رو درک کنند و ما هم نیاز هاشون رو برطرف کنیم .