صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: از دیجی کالا بخرم یا نه ؟

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : از دیجی کالا بخرم یا نه ؟

November 28th, 2011
    تفریبا از 2 ماه پیش تا کنون خرید نکرده اید و همچنان در پی تحقیق؟

2. # ADS

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

دی جی کالا به قدری خرشون میره و سرمایه دارهای بزرگی هستند که کم کم ماهانه 100 میلیون فروششونه..مطمعن باشید سر یک لپ تاپ بهتون چیزی قالب نمیکنند.. خودم یک mp4 خریدم ازشون خیلی شیک و با کلاس همراه دو برگه فاکتور و گارانتی روش گزاشتند برام فرستادند.. واقعا هم عالی هست جنساش و هر چیزی بخوای تقریبا دارند..تحقیقتون بی مورده
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    326
    تشکر شده در
    168 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohebali نمایش پست ها
    بسیار خوب است
    این دوست عزیزمون تاپیک قدیمی رو بالا آوردند
    اما خوب بد نیست بگت این فروشگاه دارای نماد اطمینان از وزرات صنعت و معن هستش و دارای 2 ستاره هم هستش
    این هم لیست سایت های ارای نما اعتماد

نماد اعتماد الكترونيكي - فروشگاه هاي داراي نماد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

نمیدونم دوستانی که ناراضی هستند هم حتما حق دارند اما من هروقت خرید کردم, از موبایل تا دوربین فیلمبرداری و عکس برداری هم قیمت خوبی خریدم هم از خریدم راضی بودم ضمنا سرعت عملشون هم خیلی خوبه بد نیست از سایتهای دیگه ایرانی هم خرید کنید تا ببینید که تو این بی امکاناتی دیجی کالا یه شاهکاره
    dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
    dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

با سلام ،اینحانب نیز می خواستم در راستای اطلاع رسانی به دیگر هموطنان ،تجربیات خود را از خرید از شرکت دیجی کالا تشریح نمایم تا شاید این مشکلات رفع شود و یا این تجربه برای دیگران مجددا رخ ندهد .در تاریخ ۳/۳/۹۴ از این شرکت Xbox 360E 250 G خرید کرده و پس از رویت کالا متوجه شدم هارد ۲۵۰ گیگ دستگاه متفرقه بوده و لوگو ندارد،با این شرکت تماس گرفتم و تقاضای رسیدگی،تعویض هارد یا در صورت عدم رسیدگی مرجوعی کالا را نمودم که متاسفانه با ۳ بار پیگیری و ایمیل بالاخره لطف کردند و به من اطلاع دادند که به هیچ عنوان ترتیب اثری به این شکایت نمی دهند و هیچ مسئولیتی هم در قبال تعویض یا مرجوع نمودن کالا ندارند و وقتی من عنوان کردم که پس جلب رضایت مشتری برای آنها مهم نیست هیچ اهمیتی ندادند و گفتند اصل بودن و یا نبودن کالا از نظر مشتری برای آنها دلیل کافی نیست و به هیچ عنوان هم پول مرا پس نمی دهند .اینجاست که متوجه شدم در اینگونه شرکتها هیچ مدل کیفیت و یا هیچ مدیریت مشتری وجود ندارد که حتی به ظاهر و با مکالمه و دلجویی جلب رضایت مشتری برابشان مهم باشد بلکه فقط قبل از خرید و اخذ پول مشتری احترام دارد ولی به محض دریافت پول قانون رضایت مشتری منتفی می شود و مشتری ساده و وفاداری مثل من که کالایی به قیمت یک میلیون و پانصد و شصت هزار تومان را یک جا از ایشان خرید نموده است را به راحتی نادیده گرفته و تبدیل به یک مشتری ناراضی می نمایند،سپس با ناامیدی از تعویض کالا اقدام به راه اندازی دستگاه نمودم و متاسفانه تازه متوجه شدم که دسته کنسول بازی خراب است و کار نمی کند و علاوه بر اینکه هدست دستگاه در کارتن نیست هیچ دفترچه راهنما و یا هر چیزی که نشانه اورجینال بودن آن باشد در کارتن آن وجود ندارد.نهایتا امیدوارم که همه ما مردم سعی کنیم در برابر یکدیگر مسئولیت پذیر باشیم تا این رفتار به عنوان یک فرهنگ شناخته شود و در سطح کلان سازمانها،نهادها و شرکتهای تجاری خود را موظف به مشتری مداری و حفظ کیفیت و استاندارهای مورد ادعای خدمات و کالاهای خود باشند.با تشکر

عضو انجمن tar.gz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    208 پست

نیازی به شکایت نیست. در این موارد اگه وقتشو دارین و براتون مهم هست با تعزیرات تماس بگیرین. قسمت حمایت از مصرف کنندگان و ادله خودتون رو ارائه بدین. سریعا پیگیری میکنن

عضو جدید ebiarmin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    144
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    26 پست

من بارها از دیجی کالا خرید کردم واقعا شایسته تشویق هستند . بعد از تایید خرید به دقیقم نکشید که اپراتور تماس گرفتند بعد فردا همون روز کالا صحیح و سالم تحول داده شد . فک کنم بیش از 10 بار خرید داشتم

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)