پیشنهاد خوبیه دوست من کم هزینه با ریسک کمتر .ببین دوست من این کار فقط 75 هزینشه شما اگه سمت ارومیه هستید قطعا اونجا میتونید یه جای کم هزینه با ماهی 300 هم اجاره کنید ( یه مغازه 8 متری توی یه پاساژ طبقه آخر که کسی کلاش بیوفته هم نصرفه بیاد سمتش!!) بعد زحمت میکشی میری پیش مغازه دارها ( عمدتا با کلاس مثل فست فود ها ) و بهشون بگید که حاظرید براشون یه دور رایگان بفرستید مطمئن باش جواب میده بعد دفعات بعد خودشون میان طرفت الان ارومیه 1 میلیون جمعیت داره یعنی حداقل 100000 وایبری اگه هر کدوم از فست فود ها مثلا روز جمعه 10 درصد تخفیف بدند و شما اینو براشون تبلیغ کنی میبینی که سود کردند یا مثلا لوازم بهداشتی و آرایشی ها و ....
- - - Updated - - -
ببین دوست من این کار فقط 75 هزینشه شما اگه سمت ارومیه هستید قطعا اونجا میتونید یه جای کم هزینه با ماهی 300 هم اجاره کنید ( یه مغازه 8 متری توی یه پاساژ طبقه آخر که کسی کلاش بیوفته هم نصرفه بیاد سمتش!!) بعد زحمت میکشی میری پیش مغازه دارها ( عمدتا با کلاس مثل فست فود ها ) و بهشون بگید که حاظرید براشون یه دور رایگان بفرستید مطمئن باش جواب میده بعد دفعات بعد خودشون میان طرفت الان ارومیه 1 میلیون جمعیت داره یعنی حداقل 100000 وایبری اگه هر کدوم از فست فود ها مثلا روز جمعه 10 درصد تخفیف بدند و شما اینو براشون تبلیغ کنی میبینی که سود کردند یا مثلا لوازم بهداشتی و آرایشی ها و ....
در اولویت های بعدی قرار میدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)