سلام دوست عزیز ، اول از همه این مورد رو ذکر کنم که بعضی دوستان میگن مخابرات و آسیاتک و ...
مهمترین ملاکی برای پایین بودن پینگ مرکز مخابراتی هستش ، یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثلاً 1کی از دوستان گفتند مخابرات در چه صورتی مخابرات بهتون پینگ پایین میده ؟ ( پینگ پایین برای بازی کردن در سرور خارجی ) در صورتی که پورت مرکز مخابراتی شلوغ نیاشه ! بنده الان 4 سالی میشه از مخابرات استفاده میکنم و 2 مرکز مخابراتی مختلف رو تست کردم یه مرکز مخابراتی که تازه داشت اینترنت واگذار میکرد ، که اوایل قبل از اینکه پورت ها شلوغ بشه داخل سرور های ایرانی پینگ 5 تا 10 میداد ، و داخل سرور های خارجی ( اروپا ) 90 تا 100 میداد که خیلی عالی بود راحت میشد بازی کرد اما همینطوری مشترک ها زیاد شد و پورت ها روز به روز شلوغتر که باعث شد کلاً بدون برنامه های کاهش پینگ نتونم در سرور های حارجی بازی کنم !
اگر داخل سرور های ایرانی بازی میکنید مخابرات بهترین گزینه هستش ( که قیمتش هم پایینه ) داخل سرور های خارجی هم که گفتم ربط به مرکز مخابرات داره از نظر شلوغی و ... ( که این مورد روی تمام سرویس دهندگان adsl صدق میکنه ) .
حالا اگر شما میخواید با پینگ پایین بازی کنید ( در سرور های اروپا بین 60 تا 70 ) باید از اینترنت های ماهواره ای استفاده کنید که ارسال و دریافت 1-1 هستش یا 1-3 که هزینه بالای هم دارند البته !
یکی از دوستان من از این نوع سرویس ها استفاده میکنه که هر 1 گیگ حجم اینترنتش رو 19 هزار تومان میخره ! ( خیلی زیاده ! )
در نتیچه اگر مرکز مخابراتی منطقه شما شلوغ هستش بهترین گزینه برای بازی همون مخابرات هستش به شرطی که برای سرور های خارجی از کاهش پینگ استفاده کنید . که پینگتون میاد روی 90 تا 100 ! بعضی اوقات هم میره روی 80 خیلی کم پیش میاد :دی .
( سرویس های نامحدود مخابرات 1-10 هستش و حجمی 1-8 روی پینگ تاثیر خیلی زیادی نداره فقط برای سرعت دانلود عرض کردم که اگر 2 مگ نامحدود بگیرید سرعتتون روی 210 - 220 ثابت هستش نه بالا میره نه پایین ! )