-
August 1st, 2010, 10:23
عضو انجمن
استفاده از جیمیل برای ایمیل
سلام
قبلا می شد برای ایمیل سایت از جیمیل استفاده کرد. یک اکانت توی جیمیل می ساختی و ایمیل ها میرفت ان جا. اما یادم نیست چه تنضیماتی باید تغییر می کرد.
هاست لینوکس - دایرکت ادمین - در ریسلر خودم هاست ایجاد شده - قسمت DNS Management و MX Records هم توی ان هاست هست.
سایت یک دومین .کام (اصلی ) و یک دومین .ای ار (از قسمت Domain Pointers به هاست متصل شده.)
ممنون می شوم کمکم کنید.
-
-
August 1st, 2010 10:23
# ADS
-
August 1st, 2010, 16:25
عضو انجمن
پاسخ : استفاده از جیمیل برای ایمیل
خوب یک میل فورواردر پنل سایتتون ایجاد کنید و آن را روی میل جی میل فوروارد کنید.
-
-
August 1st, 2010, 16:39
میخوای مثه این داشته باشی: http://mail.mahanhost.info/ ؟
اگه name.com داری فقط کافیه google aps رو براش فعال کنی. اگه دایرکتی اینا رو ست کنی حل میشه: http://www.parsimg.com/uploads/12806645451.jpg
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2010, 16:58
باید MX رکوردهای موجود را برداری و 6 تا MX رکورد که توی Google Aps ذکر شده و 1eng.ir هم اشاره کرده را ست کنی. البته باید دامینت را هم در گوگل وریفای کنی.
-
-
August 1st, 2010, 20:53
عضو انجمن
من خیلی وقته درست کردم اینو ولی نمی تونم ایمیل دریافت کنم ... فقط باهاش می تونم ایمیل بفرستم .. 3 -4 بار هم تنظیماتش را عوض کردم ولی بازم درست نشد .
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
August 2nd, 2010, 09:32
عضو انجمن
سلام
اینو پیدا کردم:
1. Introduction - Google Apps Help
بخونم ببینم چی میگه.
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
سلام
این google apps پولی است؟؟؟
-
-
August 2nd, 2010, 09:34

نوشته اصلی توسط
M.S.R
این google apps پولی است؟؟؟
برای زیر 50 نفر مجانیه، البته اگر بخواهید امکانات بیشتری داشته باشید مثل فضای ایمیل بیشتر، می توانید از سرویس پولی اون استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها از mdt به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2010, 10:52
عضو انجمن
پست تکرار شده بود!!!
×××××××××××××
ادرس صفحه عضویت google apps چی بود؟
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
Sign up for Google Apps[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
فکر کنم این رکورد ها را باید درون کنترل پنل دومین تعریف کنم.
می شود بگوئید چه رکورد هایی باید تعریف کنم تا هم سایت به درستی کار کند هم قسمت ایمسل ها درست شود.
a رکورد فکر کنم ftp , localhost, www.domain.com , domain .com باید با ایپی سروری که هاست روی ان است ست شود. (localhost با 127.0.01 باید ست شود؟؟)
ns هم 4 تا خودش گذاشته که نمی شود حذفش کرد. (باید dns خودم را هم اضافه کنم؟)
ویرایش توسط M.S.R : August 2nd, 2010 در ساعت 10:14
.
-