نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
جناب yastheme بنده قرار نیست دست بسته در خدمت شما باشم و هر وقت شما فرمودید موردی را بررسی کنم . ما تعهداتی به مشتریان خود داریم که اولویت اول آن پیگیری به موقع درخواست ها و پشتیبانی به موقع است . و فقط در زمان هایی به انجمن مراجعه می کنیم که یک تایم خالی پیداشود.
و همیشه تب wht برای من باز است و مطمئنا اکثر اوقات بنده آنلاین نشون میده.
واما در مورد لینکی که دادید . خدمت شما عرض کنم بنده هیچ دلیل موجه و منطقی پیدا نکردم که auditing یک تکه کد را برای شما به رایگان انجام دهم.
در صورت تمایل به همکاری در سایت ما ثبت نام کنید و تیکت ارسال کنید . پس از پرداخت فاکتور auditing برای کد شما انجام می شود . (جه کد 1 خط باشد و چه n خط )
در مورد پستی هم که فرمودید بنده ادعایی کردم. باید خدمت شما عرض کنم . از اوایل نوجوانی یاد گرفته ام که تجربه و تخصص علاوه بر خدمت در صورتی که نتوان با آن business کرد بدرد نمی خورد. ما عادت داریم توی کار موضوعی را اثبات کنیم . نه صرفا با حرف و ادعا.
در صورتی که می خواهید همکاری کنید. رزومه ما برای حدمات تست نفوذ پذیری مشخص است . در صورت تمایل می تونم در خدمت شما بذارم. و کسی را نیز اجبار نکرده ایم که بیاد از ما این خدمات رو بگیره.
هر کس تمایل داشت می تونه با تحقیق و بررسی رزومه قدرت انتخاب داشته باشه . و این قاعده برای هیچ کس مستثنی نمی باشد. حتی شما دوست عزیز.
روزتون بخیر باشه.
باتشکر