سلام.
این هم اخرین پست من توی این تاپیک
yastheme جان,دوتا نکته
اول گفتین که :
ببینید ایشون گفتند دارای تخصص هایی هستند که یه برنامه نویس نداره! یعنی برای باگ گیری یک برنامه نیاز نیست اون زبان برنامه نویسی رو بلد باشی !!
هرکسی تخصص هایی داره که هیچ کسی نمیتونه به زور بیاد بگه این کارو بکن یا نکن.ایشون تخصص هایی دارن که اگه میخواستن با اینجور کل کل ها جواب بدن,هیچکی نمیتونست نفس بکشه.اما یک شخصیت خیلی خوبی دارن که هیچوقت نمیاد سرصدا کنه که من فلان هستم یا چیزی بلدم یا .....سرشون تو لاک خودشونه و کسانی که از قدیمی های هکینگ و شبکه و ... هستن,ایشون رو میشناسن و میدونن کی هست و چه مهارت هایی دارن
دوما,شما میگید ایشون ادعا کردند,درسته :
ایشون ادعایی کردند و من خواستم ثابت کنند!
اینو شما گفتین.
ما فرض بر این میگیریم که حرف secure عزیز الکی بوده ( با اینکه نیست.چون من با ایشون کار کردم و....) اصلا دوست نداره حتی سورس شمارو ببینه.دوست داره اصلا الکی چیزی رو بگه.مشکلی به وجود میاد؟شما میخوای بگین که سواد شما زیاده یا یکی دیگه سواد نداره؟
و سوم یک نمونه از کارهاشونم بهتون بگم که شما به حساب سروری دارین که از لحاظ امنیت و دیداس و .... خوبه.که قابلیت clude گذاشتین و ....
secure عزیز هم سرور دارن.اما اصلا از روش شما استفاده نمیکنن.به روش خودشون سرورشون رو درست کردند و هیچوقت هم نگفتن که ما سرورمونو فلان کردیم و ..... شما برید داخل سرور ایشون,ببینید چه کارهایی کرده که به جدیت میتونم بگم که بهترین کانفیگر سرور و شبکه و ..... ایشون هستن.اما هیچوقت هیچ ادعایی ندارن و نداشتن.
و آخرین حرف.
تالار گفتمان برای بحث و گفتگو هستش.این تالا گفتمان هم یکی بهترین فروم ها برای سوال و پاسخ و خرید و فروش و کمک و آموزش و .... هستش.بهتره تاپیک را مسدود کنید تا هم اسپم ارسال نشه؛ هم حد اقل یه بهونه ای برای کاربری دیگه ای باشه![]()
دلیل نمیشه که خودمون میایم کل کل رو شروع میکنیم.بعد بگیم بهتره تاپیک بسته شه تا کل کل نشه
خوب تاپیک اگه باز باشه و ما ادعای الکی نکنیم,مشکلی به وجود میاد؟باز باشه تا دوستانی که میتونن بیان توضیح بدن تا حداقل ما بی سوادا چیزی یاد بگیریم و آدم های با سوادی که نمیخوان,نگاه نکنن.
از همه دوستان عذر خواهی میکنم.مخصوصا GOD عزیز.
موفق باشید.