صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 52

موضوع: پیدا کردن باگ!! چجوری؟

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

پیش فرض پاسخ : پیدا کردن باگ!! چجوری؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
    secure_host عزیز؛
    شما الان دقیقا 20 دقیقه است که لینک کد را که ارسال کرده ام دیده اید؛(البته تا لحظه ارسال این پست )
    برای یک برنامه نویس معمولی یک دقیقه هم کافی است؛ با توجه به این که دانشی در اختیار مختصصین این امر هست و در اختیار ما برنامه نویسان نیست حس می کردم باید زود تر از این ها پاسخ را ارسال می کردید.
    سلام.
    من هم این فایل رو نگاه کردم. اگر از روی کانترِ سایت می‌فرمایید که ایشون فایل رو مشاهده کردند، شاید درست نباشه.

2. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن yastheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام.
    من هم این فایل رو نگاه کردم. اگر از روی کانترِ سایت می‌فرمایید که ایشون فایل رو مشاهده کردند، شاید درست نباشه.
    خیر؛ ایشون چند دقیقه بعد از ارسال پست من؛ دوباره به سایت برگشتند و در لیست افراد آنلاین تاپیک قرار گرفته اند؛ مطمئنا ارسال من را دیده اند؛
    جسارتا منم قصد مچ گیری ندارم؛ یه برنامه نویس فوق حرفه ای هم نیستم و در حد خودم بلدم.

سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
    █ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )

5. تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

من نمیدونم چرا هر تاپیکی زده میشه داخل انجمن میره سمت کل کل و من بیشتر بلدم و تو بلد نیستی و .......
    الان یکی بیاد یه تاپیک بزنه بگه من تو 1 دقیقه یه کیلو سیب زمینی سرخ میکنم بازم چند نفر تشریف میارن یک گوهر فشانی میکنند
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

7. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

سلام و درود.
    yastheme عزیز,این تاپیک یک سوال بود و هر کسی یک نظر خاصی داره که بعضی ها درست میگن بعضی ها اون چیزی که میدونن رو گفتن.
    اما نمیدونم دلیل اینکه شما اومدی سورش گذاشتی و شخصا داری به secure عزیز میگی بیا باگ پیدا کن چیه.
    من خودم مدت زیادی هست تو این زمینه ها هستم.( کوچیک ترین عضو این قسمت ) و از لحاظ علمی و همچنین سواد secure عزیز فقط بهتون بگم که یکی از بزرگان هستن که با سواد بسیار بالایی که دارن,هیچوقت به حاشیه نمیره و فقط نظر خودشون رو به عنوان یک بزرگتر میده که توی این تاپیک,جامع ترین حرف رو ایشون زدن که واقعا درست بود.
    میگین که دنبال مچ گیری نیستین.اما عملا دارید تحریک میکنید که این تاپیک سر کل کل نبوده.یک سوال بوده.اما شما شخصی رو هدف گرفتین.
    شما برنامه نویس هستین و رشته کاریتون برنامه نویسیه و جناب مسافر ( اگه اشتباه نگفته باشم ) رشتشون هم با سرور و شبکه و ... هستش.
    پس بهتره جواب دوست عزیزمون رو بدیم تا اینکه بخوایم بگیم من فلان هستم و پیشمدان هستم و .....
    در مورد باگ,حرف های secureدرسته و قدم به قدم باید پیش رفت که برای پیدا کردن باگ باید با برنامه نویسی و انواع باگ ها و نحوه کار با توابع رو یاد بگیرید.
    با فایروال هایی میشه بعضی از ورودی هارو بست.اما این بهترین حالت نیست.بهترین حالت سپردن به دست یک برنامه نویسی هستش و بعد از سپردن به کسی که متخصص این کار هستن.
    موفق باشید.

9. تعداد تشکر ها ازIrIsT به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    من نمیدونم چرا هر تاپیکی زده میشه داخل انجمن میره سمت کل کل و من بیشتر بلدم و تو بلد نیستی و .......
    الان یکی بیاد یه تاپیک بزنه بگه من تو 1 دقیقه یه کیلو سیب زمینی سرخ میکنم بازم چند نفر تشریف میارن یک گوهر فشانی میکنند
    جناب قصد کل کل نیست؛ قصد داریم کاربران تازه کار با این موارد بیشتر آشنا شوند؛ تا مورد سو استفاده قرار نگیرند و بدانند هیچ کسی در یک ساعت یایک روز نمی تواند کل سایتشان را امن کند!!

11. تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

God جان,آره.دلیل این کار رو هم نمیدونم.
    توی بعضی از تاپیک ها شده من بهتر از تو میدونم و من فلان هستم و ...........
    همیشه هم اول کل کل میگن که جسارت نشه یا سوء تفاهم نشه یا ببخشید یا ....
    اما عملا دارن یک شخصیت رو مورد هدف میذارن.حالا نمیدونم یک سوال کاربر چه چیزی داره که شروع به کل کل میکنن.

تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام و درود.
    yastheme عزیز,این تاپیک یک سوال بود و هر کسی یک نظر خاصی داره که بعضی ها درست میگن بعضی ها اون چیزی که میدونن رو گفتن.
    اما نمیدونم دلیل اینکه شما اومدی سورش گذاشتی و شخصا داری به secure عزیز میگی بیا باگ پیدا کن چیه.
    من خودم مدت زیادی هست تو این زمینه ها هستم.( کوچیک ترین عضو این قسمت ) و از لحاظ علمی و همچنین سواد secure عزیز فقط بهتون بگم که یکی از بزرگان هستن که با سواد بسیار بالایی که دارن,هیچوقت به حاشیه نمیره و فقط نظر خودشون رو به عنوان یک بزرگتر میده که توی این تاپیک,جامع ترین حرف رو ایشون زدن که واقعا درست بود.
    میگین که دنبال مچ گیری نیستین.اما عملا دارید تحریک میکنید که این تاپیک سر کل کل نبوده.یک سوال بوده.اما شما شخصی رو هدف گرفتین.
    شما برنامه نویس هستین و رشته کاریتون برنامه نویسیه و جناب مسافر ( اگه اشتباه نگفته باشم ) رشتشون هم با سرور و شبکه و ... هستش.
    پس بهتره جواب دوست عزیزمون رو بدیم تا اینکه بخوایم بگیم من فلان هستم و پیشمدان هستم و .....
    در مورد باگ,حرف های secureدرسته و قدم به قدم باید پیش رفت که برای پیدا کردن باگ باید با برنامه نویسی و انواع باگ ها و نحوه کار با توابع رو یاد بگیرید.
    با فایروال هایی میشه بعضی از ورودی هارو بست.اما این بهترین حالت نیست.بهترین حالت سپردن به دست یک برنامه نویسی هستش و بعد از سپردن به کسی که متخصص این کار هستن.
    موفق باشید.
    اصلا کل کل نیست !!
    ببینید ایشون گفتند دارای تخصص هایی هستند که یه برنامه نویس نداره! یعنی برای باگ گیری یک برنامه نیاز نیست اون زبان برنامه نویسی رو بلد باشی !!
    واقعا برام جالب بود؛ من فقط یه تست ارائه دادم که اگه کارشون خوب بود با ایشون همکاری بیشتری داشته باشم!
    جناب آقای سنجری هم به همین صورت؛ با ایشون همکاری می کنم اما در تاپیک ها شاید به قولی"کل کل " هم باشد! این موارد سازنده هست و قصد تخریب کسی نیست !

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

secure_host عزیز؛
    شما الان دقیقا 20 دقیقه است که لینک کد را که ارسال کرده ام دیده اید؛(البته تا لحظه ارسال این پست )
    برای یک برنامه نویس معمولی یک دقیقه هم کافی است؛ با توجه به این که دانشی در اختیار مختصصین این امر هست و در اختیار ما برنامه نویسان نیست حس می کردم باید زود تر از این ها پاسخ را ارسال می کردید.
    خیر؛ ایشون چند دقیقه بعد از ارسال پست من؛ دوباره به سایت برگشتند و در لیست افراد آنلاین تاپیک قرار گرفته اند؛ مطمئنا ارسال من را دیده اند؛
    جسارتا منم قصد مچ گیری ندارم؛ یه برنامه نویس فوق حرفه ای هم نیستم و در حد خودم بلدم.
    دست شما درد نکنه که به فکر سایر کاربران هستید و جای تقدیر داره ولی پست های شما که نقل قول کردم بیانگر چیز دیگه ای هست
    انشالله در راه کمک به کاربران موفق باشید
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    دست شما درد نکنه که به فکر سایر کاربران هستید و جای تقدیر داره ولی پست های شما که نقل قول کردم بیانگر چیز دیگه ای هست
    انشالله در راه کمک به کاربران موفق باشید
    ایشون ادعایی کردند و من خواستم ثابت کنند!
    دو تا باگ SQL injection که این حرفا رو نداره؛
    بهتره تاپیک را مسدود کنید تا هم اسپم ارسال نشه؛ هم حد اقل یه بهونه ای برای کاربرای دیگه باشه

موفق باشید
    ویرایش توسط yastheme : May 28th, 2015 در ساعت 14:39

16. تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

به نظر من دیگه کاربرانی که تجربه تو این ضمینه داشتند جواب دادند اندازه 3 صفحه جوابش هم استارتر متوجه شد الان چی به چی هست بهتره حذف یا بسته شود چون دیگر نیاز نیست با تشکر.

18. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)