سلام و درود.
yastheme عزیز,این تاپیک یک سوال بود و هر کسی یک نظر خاصی داره که بعضی ها درست میگن بعضی ها اون چیزی که میدونن رو گفتن.
اما نمیدونم دلیل اینکه شما اومدی سورش گذاشتی و شخصا داری به secure عزیز میگی بیا باگ پیدا کن چیه.
من خودم مدت زیادی هست تو این زمینه ها هستم.( کوچیک ترین عضو این قسمت ) و از لحاظ علمی و همچنین سواد secure عزیز فقط بهتون بگم که یکی از بزرگان هستن که با سواد بسیار بالایی که دارن,هیچوقت به حاشیه نمیره و فقط نظر خودشون رو به عنوان یک بزرگتر میده که توی این تاپیک,جامع ترین حرف رو ایشون زدن که واقعا درست بود.
میگین که دنبال مچ گیری نیستین.اما عملا دارید تحریک میکنید که این تاپیک سر کل کل نبوده.یک سوال بوده.اما شما شخصی رو هدف گرفتین.
شما برنامه نویس هستین و رشته کاریتون برنامه نویسیه و جناب مسافر ( اگه اشتباه نگفته باشم ) رشتشون هم با سرور و شبکه و ... هستش.
پس بهتره جواب دوست عزیزمون رو بدیم تا اینکه بخوایم بگیم من فلان هستم و پیشمدان هستم و .....
در مورد باگ,حرف های secureدرسته و قدم به قدم باید پیش رفت که برای پیدا کردن باگ باید با برنامه نویسی و انواع باگ ها و نحوه کار با توابع رو یاد بگیرید.
با فایروال هایی میشه بعضی از ورودی هارو بست.اما این بهترین حالت نیست.بهترین حالت سپردن به دست یک برنامه نویسی هستش و بعد از سپردن به کسی که متخصص این کار هستن.
موفق باشید.