-
عضو انجمن
پیدا کردن باگ!! چجوری؟
سلام
چجوری باگ اسکریپت ها رو پیدا می کنن؟؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید که چطوری چک کنم که اسکرپت نوشته شده تو سط خودم یا اسکریپتی که دانلود کردم باگ داره یا نه؟
-
-
May 27th, 2015 17:16
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : پیدا کردن باگ!! چجوری؟

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام
چجوری باگ اسکریپت ها رو پیدا می کنن؟؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید که چطوری چک کنم که اسکرپت نوشته شده تو سط خودم یا اسکریپتی که دانلود کردم باگ داره یا نه؟
این سوالتون خیلی کلی هست و اگر آشنایی با php ندارد از پایه سوال قابل پاسخ نیست؛
جهت باگ زدایی باید مهارت و تخصص کافی در php داشته باشید؛اگر این اصل رو ندارید اصلا پیگیر این قضیه نشید و از یک فرد آشنا به php کمک بگیرید، الته این در خصوص اسکریپت های کوچک کاربرد دارد و در خصوص اسکریپتی مثلا هم اندازه وردپرس ؛ نیاز به صرف زمان بالا و چند ماهه و تخصصی می باشد.
(اصولا اگه باگ به راحتی قابل پیدا شدن و رفع شدن بود مطمئانا نویسندگان اون اسکریپت این کار رو انجام می دادند.)
متاسفانه مورد دیگه ای که خیلی دیده میشه سپردن سایت به تیم های ( مثلا) امنیتی می باشد که سایت را در نیم ساعت یا یک ساعت چک می کنند که باگ نداشته باشد !
که یکی از طنز ترین موارد امنیت است.
ویرایش توسط yastheme : May 27th, 2015 در ساعت 19:35
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yastheme
جهت باگ زدایی باید مهارت و تخصص کافی در php داشته باشید؛اگر این اصل رو ندارید اصلا پیگیر این قضیه نشید و از یک فرد آشنا به php کمک بگیرید، الته این در خصوص اسکریپت های کوچک کاربرد دارد و در خصوص اسکریپتی مثلا هم اندازه وردپرس ؛ نیاز به صرف زمان بالا و چند ماهه و تخصصی می باشد.
(اصولا اگه باگ به راحتی قابل پیدا شدن و رفع شدن بود مطمئانا نویسندگان اون اسکریپت این کار رو انجام می دادند.)
متاسفانه مورد دیگه ای که
خیلی دیده میشه سپردن سایت به تیم های ( مثلا) امنیتی می باشد که سایت را در نیم ساعت یا یک ساعت چک می کنند که باگ نداشته باشد !
ای گفتی یاسین جان
خدایی سر این موضوع بارها فحش خوردم که بی سواد هستم!! طرف کمتر از یک ربع سایت مشتری رو چک کرده میگه امنیت خوبه و باگ و.. نداری!! فکر کنم فقط یک ویروس یابی میکنه اسم خودشون رو میزارند تیم امنیتی!!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
ای گفتی
یاسین جان

خدایی سر این موضوع بارها فحش خوردم که بی سواد هستم!! طرف کمتر از یک ربع سایت مشتری رو چک کرده میگه امنیت خوبه و باگ و.. نداری!! فکر کنم فقط یک ویروس یابی میکنه اسم خودشون رو میزارند تیم امنیتی!!
یاسین !!!
-
تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yastheme
متاسفانه مورد دیگه ای که خیلی دیده میشه سپردن سایت به تیم های ( مثلا) امنیتی می باشد که سایت را در نیم ساعت یا یک ساعت چک می کنند که باگ نداشته باشد !

php بلدم، ولی هر چقدر هم که بلد باشی نمیشه که! باید قدم به قدم کدهای اسکریپت رو چک کنی
این واقعا وقت گیره
اگه قراره این همه وقت بذاریم که یه اسکریپت می نویسیم

گفتم شاید یه نرم افزار خاصی داشته باشه واسه چک کردن باگ یا یه ترفند خاص!
مرسی
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
ای گفتی یاسین جان

بله متاسفانه به همین صورت است.
مسعود هستم
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام
دوست عزیز اولا برای تست امنیتی اسکریپت همانطور گفتند باید برنامه نویسی بلد باشید اونم در حد فوق حرفه ای .
دوم اینکه اگر این مهارت را ندارید باید به متخصص این کار بدید چک کنند امنیت کار انجام میدند که کسی را میشناسم که کارش خوب هست و حرفه ای fullsecurity.org & iranhack.org
من با اینا کار کردم و میشناسم خیلی وقته خوب هستند .
سوم اگر میخواید فقط در حد 60% از اسیب پذیر بودن اسکریپتتون متوجه بشید فقط جهت متوجه شدن نه حل ان میتوانید از اسکنر های امنیتی که معروف ترینش acunetix.com این هست را استفاده کنید ( البته اسکنر های امنیتی 100% نیستند یعنی تشخصی پیدا کردن بین 60 تا 70% نشون میده و اگر حرفه ای و 99% میخواین باید به اون 2 سایت بالا که دادم در ارتباط باشید جهت امنیت و پیکربندی سایتتون . با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
دوست عزیز اولا برای تست امنیتی اسکریپت همانطور گفتند باید برنامه نویسی بلد باشید اونم در حد فوق حرفه ای .
دوم اینکه اگر این مهارت را ندارید باید به متخصص این کار بدید چک کنند امنیت کار انجام میدند که کسی را میشناسم که کارش خوب هست و حرفه ای fullsecurity.org & iranhack.org
من با اینا کار کردم و میشناسم خیلی وقته خوب هستند .
سوم اگر میخواید فقط در حد 60% از اسیب پذیر بودن اسکریپتتون متوجه بشید فقط جهت متوجه شدن نه حل ان میتوانید از اسکنر های امنیتی که معروف ترینش acunetix.com این هست را استفاده کنید ( البته اسکنر های امنیتی 100% نیستند یعنی تشخصی پیدا کردن بین 60 تا 70% نشون میده و اگر حرفه ای و 99% میخواین باید به اون 2 سایت بالا که دادم در ارتباط باشید جهت امنیت و پیکربندی سایتتون . با تشکر.
یک دنیا ممنون، واقعا عالی بود، مرسی
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
امنیت بحث گسترده ای هست و از رمز عبور شما شروع میشه تا کانفیگ نبودن csf و حمله از طرف سرور . متاسفانه خیلی از سایت های معروف هم با مهندسی اجتماعی هک شدن !!! همونطور که دوستمون عرض کردن نرم افزار acunetix در صورتیکه به زبان برنامه نویسی PHP مسلط هستید توصیه میشه و باگ هایی مثل xss و csrf و ... رو میتونید پیدا کنید و رفع کنید هرچند رفع کردن این باگ ها به معنای رفع 100٪ این باگ ها نیست و ممکن هست در قسمت های دیگه ای از سایت شما هم موجود باشند.
-
تعداد تشکر ها از leberman به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2015, 01:52
عضو انجمن
زیاد هستن افرادی که براتون نیم ساعته دیباگ میکنن!!!
به نظر بنده ی حقیر
دیباگ و خطایابی و توسعه یک اسکریپت یا نرم افزار چندین ماه تا حتی چندین سال طول میکشه
در برنامه نویسی پیشرفته و بالای فوق لیسانس امکان برخوردن به بمبست برنامه نویسیبسیار زیاده
چیزی که من الان دچارش شدم
و به این صورته که خطا و باگ هیچ ردی از خودش به جا نمیذاره.مدام باید فانکشن های مختلف رو غیر فعال کنی لاگ های بیشتری ازش بگیری تا بالاخره یه جا به تور بندازیش و گاهی وقتا ممکنه پیداش هم نکنی!!!و مجبور بشیکلا سیستم و عملکرد اون بخش رو در کل عوض کنی
و تمام اینها چه کوچک و چه بزرگ خودش رو نشون نمیده مگرموقع بازدهی و اجرا
بقول معروف باید بیوفته تو کار تا خودشو نشون بده و رفته رفته مشکلات رفع بشه
اونم در شرایط مختلف که همش باید در نظر گرفته بشه
ممکنه تویه شرایطی خوب عمل کنه توشرایط دیگه عمل نکنه
باید دقت کنید به اینا
ویرایش توسط taksis : May 28th, 2015 در ساعت 01:55
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید