سلام.
ممنون گل پسر.
نگاه کنید,من اولش با آپاچی آورده بودم بالا.کانفیگ شده بود.ورکر ها و mpm ها هم ست شده بودن.
اما واقعا از 8 گیگ رم,7 گیگ رو گرفته بود.مای اس کیو ال 300 مگابایت بود.اونم کانفیگش کرده بودم.اما با آپاچی تنها خیلی اذیت میکرد.شاید مثل الان این همه پیغام نداشت,اما در صورت بازدید زیاد کلا هم دیر بالا میومد هم پیغام 503 یا 00 میداد.خیلی اذیت کرد.
اومدیم انجیکس و اپاچی کردیم.کانفیگ اولش با php_mod بود.خیلی 502 داره.حتی کانفیگ factcgi و clinet ها تایم اوت ها هم کرده بودم.اما بازم 502 زیاد بود.
دوست عزیزمون توی همین تاپیک گفتن با سsuphp بیار بالا.کمپایل کردم با suphp , باز هم 502 زیاد داشت و اینکه خیلی سرعتش از mod_php پایین تر بود.
دیشب factcgi هم کردم که باز هم اذیت داشت.مجبور شدم به mod_php تغییر بدم و با mod_rouid بیارم بالا.
سرعتش بد نیست.اما بعضی وقتها درخواست ها میره بالا 502 میده.
رم خیلی خالی هستش.زیاد هاست هایی که روی این سرور هست مهم نیست.فقط در اصل واسه همین سایت موزیک هستش.
اما هرکار میکنیم اذیت داره.هم دیر میاد بالا هم پیغام های 502 زیاد میده.
یعنی دیگه موندم چطوریه.
با این مشخصاتی که رور داره که رم 8 و سی پی یو 4 و ..... عملا نباید اینطوری باشه.اما بازم یک جای کار می لنگه.
سرورش از خارج تهیه شده و کیفیت سرور هم خوبه.مستقیم از خارجی ها گرفتیم.
اما واقعا توش موندیم.
از یک طرف سایت هایی هستن که با آپاچی تنها میارن بالا خیلی سرعت بالاست,که واسه ما نشد و انجیکس و اپاچی هم کردیم نشد و .....
واقعا گیر کردیم این وسط که چکارش کنیم.
یعنی کسی هم نبوده که یک کمکی بکنه ( البته بگم از تمامی شما دوستان و دیگر دوستان که پیام دادن یا اینجا و توی دیگر تاپیک ها کمک کردن ممنون )
یعنی توش گیر کردم خفن.