-
ارور 505 با سرور اختصاصی دانلود
سلام به همه دوستان عزیر بنده با یک مشکل روبرو هستم امیدوارم بتونید کمکم کنید
سایت دانلود بازی های رایانه ای دارم با یک سرور اختصاصی با مشخصات هارد 16 ترابایت رم 32 گیگ سی پی یو ای 7 ....
یک پنل وی ای پی هم گرفتم از اینجا http://vip.irprog.com/ و ادرس سرور دانلود هم این هستش http://www.foxtm.com/1/ روی این سرور یک وی پی اس هم نصب کردم و 4 ترابایت اون رو براش گذاشتم برای دانلود و اپلود بر روی سرور 11 ترابایت باقی مونده
مشکل از روز اول 7 ماه پیش شروع شد هر ماه یک مرتبه سرور دانلود ارور 505 میداد و روی تمام فایل هایی که روی سرور هست باز میکردی به جای نمایش حجم و محتویاتش مینوشت ارور 505 فایل موجود نمیباشد
این مشکل هر ماه با یک بار ریستارت کردن سرور درست میدش تا این یک ماه اخر هر هفته این مشکل براش پیش آمد و این هفته اخری همین مشکل پیش میومد سرور و وی پی اس خودکار خاموش میشد
این سرور یک سرور اختصاصی هستش با هزینه ماهیانه و بسیار سنگین که برام داشته برای "هزار نویس" تیکت فرستادم و یک هفت های مشکل برطرف شد ولی گفتن کاری انجام ندادند و حالا باز مشکل برگشته و این ابر تیکت زدم و انجمن رو معرفی کرد با کاربرهای فوق حرفه ای در زمینه کانفیگ امیدوارم بتونید بهم بگید مشکل چیه چون بخوام باز کانفیگ کنم باید 10 ترابتی اطلاعات رو منتقل کنم خیلی سخته
-
-
May 26th, 2015 21:20
# ADS
-
پاسخ : ارور 505 با سرور اختصاصی دانلود
سلام
چه کانفیگی روی سرور دانلودتون انجام شده؟ سیستم عاملش چی هست برای سرور دانلود؟
-
-
عضو دائم
به خاطر کم اوردن سرور هست..سرور sx60 مناسب مجازی سازی با vmware نیست.شما دو تا سرور مجازی کردینش..یکیش ویندوز برای دانلود و آپلود و دیگری cent os6 برای سرور دانلود که لایت اسپید نال هم روش نصبه..سی پی یو سرور در موقع استفاده به عنوان دانلود و اپلود و از طرفی هم دانلود دیگر کاربران از سرور بدجوری فشار رو سرور میاره و باعث هنگ کردن سرور میشه..
برای تست سرور مجازی ویندوزتون رو حذف کنید و کل منابع رو در اختیار سرور دانلودتون قرار بدید...براید انلود و اپلود هم یک سرور مجازی ویندوز از جایی دیگر تهیه فرمایید تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه..چنانچه بازم این مشکل پیش بیاد مشکل از اسکریپت vip هست..
-
-
عضو انجمن
برای اطمینان بیشتر اول بدید اسکریپت رو براتون یک بار دیگر چک کنند و در صورت لزوم مجدد کانفیگ بشه . اگر باز مشکل حل نشد اقدام به تغییرات منابع روی سرورتون رو انجام بدید.
موفق باشید
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-