-
شما نظر بدید! کمبود کجاست؟
درود
دوستان گرامی, صرف نظر از این که چه تخصصی دارید و در چه زمینه ای فعال هستید!
قضاوت/نظر/پیشنهاد خودتون رو در ارتباط با این موضوع برای بهبود وضعیت ارائه کنید
به عنوان مقدمه برای درک موضوع:
سیستمی در نظر گرفته شده که این امکان رو به طراحان و برنامه نویسان میده تا محصولاتشون رو بدون درگیری های بازاریابی و هزینه های تبلیغاتی به فروش برسونند!!!
به عبارت ساده تر ما تبلیغات و بازاریابی رو انجام میدیم! طراحان و برنامه نویسان هم فقط طراحی می کنند و در سایت درج می کنند!!! به همین سادگی فروش انجام میشه و طرفین به سود خواهند رسید!!
به روش های مختلف در انجمن های تخصصی که مرکز حضور بسیاری از طراحان و برنامه نویسان است سعی کردیم اساتید و بزرگواران رو به همکاری تشویق کنیم!!!
اما هنوز.....!!! دلایلی که ما تصور می کنیم باعث عدم استقبال شده:
- متاستفانه حقیقتی که در دنیای اینترنت امروز وجود داره ادعاست! ما تصور می کنیم بسیاری با این هدف که چرا خودشون چنین سیستمی راه اندازی نکنند اقدام به همکاری نمی کنند و تصمیم می گیرند که به زودی چنین سیستمی رو ایجاد کنند!!!!!!
- احساس کردیم میزان کارمزد مشخص شده برای معاملات بالاست!! اما این مورد رو هم به حداقل (1 الی 4 درصد) کاهش دادیم اما بازهم....!!!!
- صد البته سیستم های مشابهی در این زمینه وجود دارد! اما خوب برای محصولی که آماده فروش است چه اشکالی داره همون محصول رو در 10 سایت مشابه برای فروش ارائه کنیم؟!!!!!
واقعا درک اوضاع امروز اینترنت غیر ممکن شده!! اما در هر حال تجمیع فکری یکی از بهترین روشهای حل مشکل خواهد بود.
پیشاپیش سپاسگذارم از همه بزرگوارانی که در این زمینه فرصتشون رو برای ارائه نظر/پیشنهاد/و... در اختیار ما قرار میدن.
با تقدیم احترام
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2015 12:24
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : شما نظر بدید! کمبود کجاست؟
کامل متوجه نشدم ، منظور شما همانند سایتی مثل http://themeforest.net و ... هستش یا چیز دیگه ای متوجه نشدم ؟
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
باسلام
۲ نکته ذکر میکنم:
۱)اگر واقعا شخص حرفه ای باشد خودش مشتری دارد و نیازی نیست که با واسطه کار کند و ...
۲)معمولا سعی میشود با قدیمی تر ها کار شود چیزی که درمورد درگاه ها نیز وجود دارد برای مثال ممکن است یک درگاه فردا اعلام کند که کلا کارمزد ۰ و کارمزد برداشت هم ۰ خوب شاید توقع داشته باشد که همه هجوم بیاورند ولی چنین نیست!
فردی مثل بنده حاضرم کارمزد بدهم اما با یک شرکت معتبر همکاری کنم چون ۱ درصد کارمزد برای ۱ میلیون میشود ۱۰ هزار تومان اما همین ۱ میلیون را شرکت بالا بکشد ما بجای ۱۰ هزار تومان ۱ میلیون تومان ضرر کردیم که اصلا قابل توجیه نیست
پیروز باشد
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
sheagle
درود بر شما
بله کاملا درست متوجه شدید!

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
۲ نکته ذکر میکنم:
۱)اگر واقعا شخص حرفه ای باشد خودش مشتری دارد و نیازی نیست که با واسطه کار کند و ...
۲)معمولا سعی میشود با قدیمی تر ها کار شود چیزی که درمورد درگاه ها نیز وجود دارد برای مثال ممکن است یک درگاه فردا اعلام کند که کلا کارمزد ۰ و کارمزد برداشت هم ۰ خوب شاید توقع داشته باشد که همه هجوم بیاورند ولی چنین نیست!
فردی مثل بنده حاضرم کارمزد بدهم اما با یک شرکت معتبر همکاری کنم چون ۱ درصد کارمزد برای ۱ میلیون میشود ۱۰ هزار تومان اما همین ۱ میلیون را شرکت بالا بکشد ما بجای ۱۰ هزار تومان ۱ میلیون تومان ضرر کردیم که اصلا قابل توجیه نیست
پیروز باشد
درود بر شما
تشکر از توجه شما به موضوع
موارد اصولی و مناسبی رو مطرح کردید
در مورد هر دو بند به نظر یک راهکار بیشتر وجود نداره!
صبر کردن تا مرحله ای که اعتبار کاری و مخاطبین متفاوت با امروز باشه!!
بدون شک اگر سیستم با صبر و به خصوص تلاش توسعه پیدا کنه و دارای شهرت و مخاطبین زیادی بشه! علاوه بر این که باعث جلب اعتماد خواهد شد افراد داری اسم و رسم و مشتری رو هم می تونه به خودش جلب کنه!
سپاسگذارم از وقتی که در اختیار بنده گذاشتید.
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
درود بر شما
بله کاملا درست متوجه شدید!
بسیار عالی ، اما مشکلاتی خواهید داشت :
* متاسفانه عزیزانی که دمو های خودشون برای نمایش و فروش در چنین سایت هایی قراردادند بسیار مشاهده شده یک سری افراد رفتند ریپ کردند و با قیمت پایین تر به اسم خودشان فروختند ، برای رفع این مشکل به جای دموی زنده از اسکرین شات استفاده می کنند که بازهم بدی های خودش را دارد. شما برای جلوگیری از این کار و بهبود آن و همچنین حفظ حقوق طراح و برنامه نویس ایده ای دارید ؟ حداقل ایده ای که شما را با بقیه ی سایت ها متمایز کند !
* همچنین به قول آقای تمدن طرف در صورتی که حرفه ای باشد مشتری های خاص خودرا دارد ، چه چیز باعث میشود همه ی برنامه نویسان اعم از تازه وارد و حرفه ای جذب سیستم شما شوند ؟
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
sheagle
بسیار عالی ، اما مشکلاتی خواهید داشت :
* متاسفانه عزیزانی که دمو های خودشون برای نمایش و فروش در چنین سایت هایی قراردادند بسیار مشاهده شده یک سری افراد رفتند ریپ کردند و با قیمت پایین تر به اسم خودشان فروختند ، برای رفع این مشکل به جای دموی زنده از اسکرین شات استفاده می کنند که بازهم بدی های خودش را دارد. شما برای جلوگیری از این کار و بهبود آن و همچنین حفظ حقوق طراح و برنامه نویس ایده ای دارید ؟ حداقل ایده ای که شما را با بقیه ی سایت ها متمایز کند !
درود بر شما / تشکر از توجه و وقتی که در اختیار بنده گذاشتید
در این مورد متاستفانه نه تنها ما! بلکه همه با چنین مشکلی درگیر هستند! به هر شکلی که هم قرار باشه جلوی ریپ شدن قالب گرفته باشه بازهم به هرحال کسی که کارش ریپ کردن باشه در نهایت موفق به انجام کارش میشه!
اما در مجموع نحوه ارائه قالب در اختیار فروشنده است! و در مورد پیش نمایش در حال حاضر هیچ محدودیتی وجود نداره! اگر احساس کردند ممکنه کار در خطر باشه به قول شما اسکرین شات! اگر هم از این بابت نگرانی نداشتند می تونند قالب رو به صورت زنده و فعال نمایش بدن.

نوشته اصلی توسط
sheagle
* همچنین به قول آقای تمدن طرف در صورتی که حرفه ای باشد مشتری های خاص خودرا دارد ، چه چیز باعث میشود همه ی برنامه نویسان اعم از تازه وارد و حرفه ای جذب سیستم شما شوند ؟
طراح و برنامه نویس هیچ وقت تمرکزی بر فروش قالب آماده نداره!! و تمرکز اصلی معمولا در طراحی و برنامه نویسی اختصاصی هست! چرا که بدون شک وجه و سود مورد معامله به مراتب از قالب آماده بیشتر خواهد بود!
ما تصور رو بر این مبنا قرار دادیم که طراح و برنامه نویس بدون توجه به حرفه ای بودن یا تازه وارد بودن! ممکنه وقت کافی برای این که بخواد قالب های آماده اش رو به نحو احسن به مرحله فروش و بازاریابی برسونه نداره یا به اصطلاح به حدی درگیر پروژه های دیگه خواهد بود که توجهی به این موضوع نکنه!
در نتیجه چه اشکالی داره فروش یک محصول آماده رو که شاید وقت فروش و بازاریابی اون رو ندارید به واسطه ای بسپرید که در این ارتباط تمرکز لازم رو داره! و منجر به فروش بیشتر=سود بیشتر=شهرت بیشتر کاری بواسطه افزایش مشتریان و.........!!!
امروز هرچقدر هم که حرفه ای و مشهور باشه یک کسب و کار بازهم نمیشه گفت نیازی به روشهای افزایش مشتری و سود و ... نداره!!! بر فرض مثال شما bmw رو در نظر بگیرید! با وجود این که یکی از ستاره های ماشین سازی دنیاست همچنان از ایده های تبلیغاتی و ... حمایت می کنه و هزینه زیادی رو پرداخت می کنه!
-
-
عضو دائم
برای اینکه عزیز اینجا ایران هست و هر کسی دوست داره فقط خودش سود کامل ببره..شما برو تو شهرت یک شغل بزن که موجود نباشه..تا چند تا مشتری پیدا کنی بقیه فکر میکنند چه خبره با اینکه تخصصی هم توش ندارند میان همون شغل رو میزنند و اینقدر این شغل زیاد میشه تا همشون نابود بشوند!! در واقع تک خوری یک جور مد هست.کسی چشم دیدن سود دیگری رو نداره..من خودم 8 سال پخش بازی شهرمون رو درا ختیار داشتم..یکه تاز هم بودم...تا اینکه اینقدر شغل ما رو امدند زدند و بازار خراب کنانی بودند که با ضرر محصولات رو میفروختند تا ما رو زمین بزنند که اخرش من بیخیال شغل شدم و شغلم رو عوض کردم...جالب اینجاست انها هم پشت سر من بیخیال شدند..در واقع همه همدیگر رو از نون خوردن انداختند و ما و کسانی که شغلمون و تخصصمون این بود رو به فنا دادند!!
توجه کنید مشکل شما نیستید..در ایران شما باید دقت کنید یک شغلی یا ایده ای میارید ان شغل و ایده همیشگی نیست و باید سعی کنید در مدت کم سودتون رو در بیارید و سر وقت از ان شغل بیایید بیرون..در واقع نمیتوانید همیشگی و دائم از یک شغل نون در بیارید..شغلها کوتاه مدت هستند و باید بعد اجرای یک کار یا ایده سریعا ایده ای جدیدتر و نو بیارید و شغل قدیم و کار قدیمیتان را بیخیال شوید... الان شما این کارو انجام میدید از قبل بوده و همونها سودشون در در واردند و بعد مدتی همونها میروند سراغ یک ایده دیگر و شما تازه میخواهید راه انها رو ادامه بدید!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
بزرگوار گمانم یک پ.خ در همین انجمن هم برای بنده ارسال کردید
شاید بزرگترین دلیلی که بشه برای این امر گفت اینه که :
قبلش اینو هم بگم من شخصا خودم رو مثال میزنم و قصد جسارت به سایر همکاران رو ندارم
اما من و دلایل من :
مهمترین دلیلم اینکه دوست ندارم فایل هام دست شما یا نزد شما امانت باشه
شاید این بزرگترین دلیلیه که من با این نوع سایت ها همکاری نمیکنم
شما سایتی راه بندازید که بیاد و من فایل هامو برای فروش بزارم اما برای دانلود کاربر بیاد از سایت من دانلود کنه یا اینکه بنده براش ایمیل کنم
خب ببینید من شمارو نمیشناسم و ممکنه فردا جمع کنید برید من می مونم و همه دسترنج هام که شاید فردا پابلیک بشه
و مورد بعدی اینکه
این نوع سایت ها صرفا برای فروش هستند و با توجه به ارزیابی که من کردم بخش نظراتشون برای پشتیبانی هست اما ایا نظرات برای پشتیبانی کافیه ؟
سایت هایی مثل تم فارست میان دمو آنلاین میذارن و چون انقدر مطمئن هستند که اگه زمانی نیاز باشه پیگر پابلیک و... قالبشون بشند
اما ما تو ایران آیا چنین امکانی داریم ؟
بزرگوار مورد بعدی کارمزد ها هست که اصلا به صرفه نیست
و آخرین مورد اینکه :
من ترجیح میدم فروش کمتر داشته باشم اما بتونم همه کاربرام رو پشتیبانی کنم
و در آخر یک سوال از شما دارم :
چرا با وجود سایت هایی مثل راستچین ما باید بیایم سمت شما ؟
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
در سایت های ایرانی تعداد محصولات ارائه شده در این فروشگاه ها اندک و محدود می باشد و تعداد این فروشگاه ها نیز در حال افزایش است.
معمولا محصولات نال شده و کرک شده در این فروشگاه ها به فروش می رسد، جدا از اینکه فروش محصولات نال شده کار درستی نیست اما کاربران نیز به سادگی با کمی جستجو قادر به دانلود آن ها هستند، پس چه دلیلی برای خرید آن ها وجود دارد؟
ما مدتی پیش یک نمونه مشابه را ایجاد کردیم اما به دلیل سایر پروژه ها زمان زیادی صرف آن نشد.
اگر بتوانید یک مرجع کامل و جامع با طیف محصولات وسیع مشابه موارد خارجی ایجاد کنید اطمینان داشته باشید که در دراز مدت و پس از چند سال سود بسیار خوبی خواهید داشت.
مرجعی که در آن باگ وجود نداشته باشد، همه چیز بر اساس فرمت و برنامه ریزی ایجاد شده باشد، محصولات نال شده و غیر قانونی در آن به فروش نرسد و همه چیز در آن بی نقص باشد، چیزی که شما را از سایرین متمایز خواهد کرد.
-
تعداد تشکر ها از PE7A به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2015, 23:00
درود

نوشته اصلی توسط
vahab00
بزرگوار گمانم یک پ.خ در همین انجمن هم برای بنده ارسال کردید
شاید بزرگترین دلیلی که بشه برای این امر گفت اینه که :
قبلش اینو هم بگم من شخصا خودم رو مثال میزنم و قصد جسارت به سایر همکاران رو ندارم
تشکر می کنم نسبت به موضوع توجه داشتید و وقتتون رو در اختیار ما قرار دادین

نوشته اصلی توسط
vahab00
اما من و دلایل من :
مهمترین دلیلم اینکه دوست ندارم فایل هام دست شما یا نزد شما امانت باشه
شاید این بزرگترین دلیلیه که من با این نوع سایت ها همکاری نمیکنم
شما سایتی راه بندازید که بیاد و من فایل هامو برای فروش بزارم اما برای دانلود کاربر بیاد از سایت من دانلود کنه یا اینکه بنده براش ایمیل کنم
خب ببینید من شمارو نمیشناسم و ممکنه فردا جمع کنید برید من می مونم و همه دسترنج هام که شاید فردا پابلیک بشه
در این مورد ما هیچ گونه محدودیت/اجبار/قانونی نداریم که بزرگوارانی که با ما همکاری دارند حتما فایل هاشون در سرورهای ما آپلود یا امانت گذاری بشه. این امکان به راحتی فراهم می باشد که در صورت تمایل لینک دانلود محصول پس از خرید از محل مورد نظر خودتون فراخوانی بشه!!
البته مشکل از ماست! متاستفانه فرصت تکمیل سایت رو به نحو احسن نداشتیم که همه موارد به نحو احسن و شایسته به اطلاع برسونیم!
تشکر از این نکته بسیار مهمی که یادآوری کردید. حتما سیستم اطلاعاتی رو گسترش میدیم.

نوشته اصلی توسط
vahab00
و مورد بعدی اینکه
این نوع سایت ها صرفا برای فروش هستند و با توجه به ارزیابی که من کردم بخش نظراتشون برای پشتیبانی هست اما ایا نظرات برای پشتیبانی کافیه ؟
سایت هایی مثل تم فارست میان دمو آنلاین میذارن و چون انقدر مطمئن هستند که اگه زمانی نیاز باشه پیگر پابلیک و... قالبشون بشند
اما ما تو ایران آیا چنین امکانی داریم ؟
این دو نکته هم متاستفانه به دلیل کم کاری ما در سیستم اطلاع رسانی بوده!
اول این که نحوه پیش نمایش و حتی محل اون هم مثل توضیحات قبلی در اختیار ارائه کننده خواهد بود! اسکرین شات/دمو آنلاین/... برای ما تفاوتی نداره!! اما قبل از تایید محصول (برای فروشندگان کمیسیونی) لازم هست تا کیفیت و اصالت قالب به ناظرین اثبات گردد.
در مورد سیستم پشتیبانی و حمایت از حقوق مصرف کننده در بخش قوانین و سیاست رفع مسئولیت اعلام کردیم پشتیبانی از کاربران به صورت مستقیم به عهده ارائه کننده کالا یا خدمات می باشد. در نتیجه نظر شخصی فروشنده است که چطور تصمیم داره از خریدار پشتیبانی کنه!!
در حال حاضر پشتیبانی مستقیم ما فقط برای مشتریان و محصولات خودمون ارائه میشه(بخش نظرات هم فقط برای محصولاتی است که ارزش ریالی اونها کمتر از 500,000 ریال است! و تا کنون کلیه محصولاتی که از جانب ما منتشر شده محصولات آماتور با قیمت کمتر از 20,000 تومان بوده که پشتیبانی از این محصولات طبق اعلام در بخش نظرات انجام می شود) شما به عنوان فروشنده باید راه های ارتباطی و طرق پشتیبانی خودتون رو به خریدارانتون ارائه کنید و ما فقط ناظر/شنوای صدای مشتری خواهیم بود تا کیفیت کاری شما به شکل مطلوب حفظ گردد.
البته در مورد سیستم پشتیبانی برنامه ریزی هایی برای جامعیت بیشتر در نظر گرفته شده که پس از اصلاح نقاط ضعف به زودی اجرا خواهند شد.

نوشته اصلی توسط
vahab00
بزرگوار مورد بعدی کارمزد ها هست که اصلا به صرفه نیست
و آخرین مورد اینکه :
من ترجیح میدم فروش کمتر داشته باشم اما بتونم همه کاربرام رو پشتیبانی کنم
کارمزدها رو برای شروع از 1 درصد الی 4 درصد در نظر گرفتیم!!
در مورد پشتیبانی هم که قبلا توضیح دادم خدمتتون!

نوشته اصلی توسط
vahab00
و در آخر یک سوال از شما دارم :
چرا با وجود سایت هایی مثل راستچین ما باید بیایم سمت شما ؟
گذر زمان پاسخ سوالاتی مشابه به این رو خواهد داد! اگر خداوند صلاح رو بر موفقت و پوشاندن جامه عمل به اهداف ما دید=شکر و سپاس=پاسخ این سوالات هم خود به خود روشن میشه!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
PE7A
در سایت های ایرانی تعداد محصولات ارائه شده در این فروشگاه ها اندک و محدود می باشد و تعداد این فروشگاه ها نیز در حال افزایش است.
معمولا محصولات نال شده و کرک شده در این فروشگاه ها به فروش می رسد، جدا از اینکه فروش محصولات نال شده کار درستی نیست اما کاربران نیز به سادگی با کمی جستجو قادر به دانلود آن ها هستند، پس چه دلیلی برای خرید آن ها وجود دارد؟
ما مدتی پیش یک نمونه مشابه را ایجاد کردیم اما به دلیل سایر پروژه ها زمان زیادی صرف آن نشد.
اگر بتوانید یک مرجع کامل و جامع با طیف محصولات وسیع مشابه موارد خارجی ایجاد کنید اطمینان داشته باشید که در دراز مدت و پس از چند سال سود بسیار خوبی خواهید داشت.
مرجعی که در آن باگ وجود نداشته باشد، همه چیز بر اساس فرمت و برنامه ریزی ایجاد شده باشد، محصولات نال شده و غیر قانونی در آن به فروش نرسد و همه چیز در آن بی نقص باشد، چیزی که شما را از سایرین متمایز خواهد کرد.
درود بر شما
سپاسگذارم جهت فرصتی که در اختیار بنده گذاشتید جهت این موضوع
مبدل شدن به مرجعی مشابه نمونه های خارجی (تم فارست/اوانتو/....) واقعا کار دشوار و مسیری ناهموار خواهد بود!
اما با حمایت مخاطبین بدون شک مسیر هموارتر خواهد بود.
با توجه به تجربیات شما در این زمینه (نمونه مشابهی که به دلیل عدم فرصت کافی رها کردید) و نقطه نظراتی که در ارتباط با ارائه محصولات با کیفیت و ... ارائه کردید حتما سعی می کنیم برنامه ریزی مداوم و شایسته داشته باشیم.
با تقدیم احترام
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید