-
عضو جدید
-
-
May 23rd, 2015 14:23
# ADS
-
-
-
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی فرانسه به مدت محدود - 10 درصد تخفیف سرور ها | برناسرور
شما با اون سرور اتک دادید این رو هم بگید ، پلیس فتا اطلاعات شما رو از ما درخواست کردن
اگر به این صورت نیست بگید ارجاع بدم به مراجع قانونی
موفق باشید
-
-
پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی فرانسه به مدت محدود - 10 درصد تخفیف سرور ها | برناسرور

نوشته اصلی توسط
mashadp30
شما با اون سرور اتک دادید این رو هم بگید ، پلیس فتا اطلاعات شما رو از ما درخواست کردن
اگر به این صورت نیست بگید ارجاع بدم به مراجع قانونی
موفق باشید
من با سروری که تازه سفارش دادم و مشخصاتشو هنوز تحویل نگرفتم چطوری میتونم اتک بدم به جایی؟
اگه شما سرور قبلی رو میگید باید بگم به قدری سرعتش کم بود که اصلا نمیشد کاری باهاش کرد چه برسه به اتک زدن !!!! قبول دارم با سرور قبلی اتک دادم اگه کسی با سرور ها اتک بده شما حق داری که سرور رو مسدود کنی !!!
ولی من یه سرور تازه سفارش دادم و هنوز مشخصات رو تحویل نگرفتم !!!
در ضمن من این همه تیکت و تماس گرفتم شما کدمشو درست جواب دادید !!! کی گفتید پلیس فتا مدارک میخواد کی گفتید !!!
راستو حسینی بگو سرور رو نمیخوام بدم الکی بهونه اتک زدن نیارید.
ایمیلی که پلیس فتا فرستاده برای دریافت مشخصات من نشون بدید هر مدرکی بخوان ارایه میدم(فکرم نمیکنم که پلیس فتا به خاطر یه اتک خیلی کوچیک بیاد .... بنظرم که از خودتون در اوردید که مثلا من بترستم !!! ولی اشتباه میکنید هیچی گونه ترسی ندارم و...)
-
-
عضو جدید
ببینید شما به سرور یکی از همکاران ما اتک دادید و همکار ما اطلاعات شما رو از ما خواست برای ارجاع به مراجع قانونی که ما هنوزاطلاعاتی ندادیم
تاپیک فروش هست لطفا تاپیک رو خراب نکنید
-
-
عضو انجمن
همکار گرامی شما سرور ایشون رو تحویل بدید
اینقدر تاپیک رو با مباحث الکی کش ندید
-
تعداد تشکر ها ازmahdi-relax به دلیل پست مفید
-
والا تا اونجا که من خوندم به من مربوط نیست ولی سرور قبلیشون بوده به سرور جدید ربطی نداره !!
شما باید همون موقع سرور قبلی رو میبستید این سرور جدیدی که مبلغش رو پرداخت کرده و هیچ استفاده ای نشده باید بدید نه اینکه بگید خب قبلی پرید جدید نمیدم !
مشتری مداری خیلی بهتر از این بحثاس !!
-
تعداد تشکر ها از MR_Alone به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
شما حق ندارید اطلاعات خصوصی مشتری هاتون رو به کسی بدید
-
تعداد تشکر ها ازklax0n به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
klax0n
شما حق ندارید اطلاعات خصوصی مشتری هاتون رو به کسی بدید
دوست عزیز قبل اینکه پستی ارسال کنید کامل بخونید ما اطلاعاتی در اختیار کسی قرار ندادیم
17 هزارتومن ایشون نه بنده رو پولدار میکنه نه ایشون رو ک بخوایم کلاه برداری کنیم
کار ما خدمات میزبانی هستش و مبلغ ایشون رو بهشون برگشت میدیم
لطفا ادامه ندید
-
-
May 27th, 2015, 16:28
سلام
اقای محسن مقدم وجه رو بک زدند و دیگر هیچ مشکلی باهاشون ندارم !
اما حتما باید پست میزدم؟ که باعث کاهش اعتبار و آبرتون بشه !
امیداوارم این قظیه براتون تجربه ای بشه و دیگه همچین اتفاقی برای سایر مشتری هاتون نیوفته !!
بدرود
-