من از جفت استفاده کردم و میکنم اما باید دید شما از کدوم خوشتون میاد و خوب هست اما در کل هر دو بسیار خوب هستند با تشکر.
من از جفت استفاده کردم و میکنم اما باید دید شما از کدوم خوشتون میاد و خوب هست اما در کل هر دو بسیار خوب هستند با تشکر.
والا یکی از بچه ها از جهان پی استفاده میکنه خیلی راضیه
خودمم قراره درگاه بگیرم،از جهان پی میگیرم احتمالا
سلام
سیبا پال استفاده نکردیم پس نمیتونم نظری بدم. ولی جهای پی پیشنهاد میشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
اینم سوال داره !!
خوب جهان پی دیگهوالا ! همیشه پشتیبانیش پاسخ گو هست هر مشکلی پیش بیاد میتونی زنگ بزنی یا تیکت بدی ...
تسویه حساب ها در سریع ترین زمان ممکن انجام میشه ...
و خیلی چزا که باید تجربه کنی حتما ....
---------------------
سیبا پال !
استفاده نکردم اما از اونجایی که در تاپیکشون پیگیر بودم توی هیمن انجمن و سایر تاپیک هایی که زده شده بود ...
برخی مواقع پشتیبانی خوبی دارن و واریض سریع ...
شماره تلفن هاشون که در سایت قرار داده بودن معتبر نبود (زنگ میزدی یکی دیگه بر میداشت میگفت اشتباه هست ... ) که انگاری عوض کردن شماره هارو ...
یه مدت توی واریض تخیر زیاید داشتن که دلیلشو نمیدونم توی تاپیک هم خودشون چیزی اعلام نکردن ...
و چند مورد دیگر ...
توی هیمن انجمن میتونید در باره تمامی سرویس دهنده درگاه واسط برسی کنید فقط کافیه دربارشون سرچ کنید ....
اینم دروغ بنده![]()
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1196769
و اینم یکی دیگه از دروغ های بزرگ بنده
http://www.jahanpay.com/main/showuse...count=jp52a146
خوش به حال شما که راست میگین![]()
دقت کردید من با هر سایتی کار کردم موفق بوده و کاربراش راضی هستن بحمدالله (هم سیباپال هم جهان پی)
همچنین جناب امیری هر شرکتی سیاست های خاص خودش رو داره اینکه یه شرکتی یه خدماتی ارایه میده یا نمیده دلیل بر ضعف و کمبودش نیست
صلاح دید اون شرکت هست
تا جایی هم اطلاع دارم این دو شرکت مذکور دنبال کارای راه اندازی ussd هم هستن پس انشاالله به زودی این سرویسها هم اضافه میشه
در حال حاضر در حال استفاده از پي لاين هستم و كاملا هم راضي هستم از هر نظر ، بين اين دو با هر دو همكاري داشتم جهان پي پيشنهاد ميشه
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
جهان پی خوشبختانه تا به حال مشکلی نداشتیم و پشتیبانی خوبی داشتن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)