-
August 1st, 2010, 16:54
پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

نوشته اصلی توسط
akbari
سلام قرار بود بیام بگم چه جوری کارای ثبت را انجام بدیم
با تحقیقاتی که من کردم بهتر هست انجمن صنفی را به ثبت برسونیم. که انجمن صنفی کارفرمایی ، دست کم با عضویت ده شخصیت حقوقی یا حقیقی تشکیل می شود . حالا از این به بعدش هر کسی دوست داره توی این هیئت موسس باشه با من تماس بگیره.
این کار مطمئن باشید شدنی هست ولی باید 10 نفر حقیقی با حقوقی شویم. منتظر تماستون هستم
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
19 نفر موافق این ساماندهی بودن ولی چرا خبری ازشون نیست؟
ایرانی جماعت همیشه موقع شروع کاری با نیرو و انرژی زیاد هست ولی وسط های کار کم میاره
خیلی مواقع هم موقع صحبت همه هستند ولی به پای عمل کردن میرسه اکثرا وقت ندارند
-
-
August 1st, 2010 16:54
# ADS
-
August 1st, 2010, 17:07

نوشته اصلی توسط
akbari
سلام قرار بود بیام بگم چه جوری کارای ثبت را انجام بدیم
با تحقیقاتی که من کردم بهتر هست انجمن صنفی را به ثبت برسونیم. که انجمن صنفی کارفرمایی ، دست کم با عضویت ده شخصیت حقوقی یا حقیقی تشکیل می شود . حالا از این به بعدش هر کسی دوست داره توی این هیئت موسس باشه با من تماس بگیره.
این کار مطمئن باشید شدنی هست ولی باید 10 نفر حقیقی با حقوقی شویم. منتظر تماستون هستم
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
19 نفر موافق این ساماندهی بودن ولی چرا خبری ازشون نیست؟
من صددرصد هستم و هر کاری ازم بربیاد انجام میدم.
ما حقوقی هستیم و حداقل دو نماینده حقوقی هم داریم که مطمئنم مایل به همکاری هستند.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2010, 17:55
عضو انجمن
لطفا کسانی که 100 درصد هستند مشخصات حقوقی یا حقیقی و شماره تماس خود را برای من ارسال کنید تا برای جلسه باهاتون هماهنگ کنم.
جلسه در تهران یا کرج برگزار میشود. دوستان که در شهرستان هستند در اولین جلسه باید حضور داشته باشند ولی برای جلسات بعدی میتوانند به یکی از اعضا وکالت دهند
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2010, 00:28
عضو دائم
سلام ، من هستم کامل کامل
اما نمی تونم بیام !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-