نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
سلام

اگر شما با شرکت های ایرانی به مشکل خورده اید و ناراضی هستید، چون دنبال جنس ارزان با بهترین پشتیبانی بوده اید!

در حالی که پشتیبانی یه مقوله واقعا هزینه بر است. پشتیبانی استاندارد کاملا زمان بر است، شرکت ارائه دهنده باید هزینه و زمان برای پشتیبانی صرف کند و نیروی انسانی کافی و متخصص داشته باشد تا بتواند پشتیبانی استاندارد ارائه کرده و به انبوه مشکلات فنی پاسخگو باشد.

این هزینه ها با 20-30 ت کارمزد سرور قابل پوشش نیست، در نتیجه هزینه این خدمات را می بایست کاربران و همراه فاکتور های سرور پرداخت نمایند.

به عنوان مثال، ما یک سروری رو ماهانه x هزار تومان قیمت می دهیم، فرد دیگری 1-x هزار تومان قیمت می دهد، و متاسفانه اکثر کاربران ایرانی دنبال جنس ارزارن بی کیفیت هستند(چینی!) ، بعد هم به دلیل عدم ارائه پشتیبانی مناسب شرکت رو مقصر می دونند!

نه اون شرکتی که به شما پشتیبانی نمیده مقصر هست، و نه ما که قیمت بالاتری ارائه می دهیم، اون شرکت سرور رو با 20-30 ت کارمزد در اختیار کاربر میزاره، و وظیفه ای هم بابت مدیریت و پشتیبانی نداره و یا می تونه برای موارد اضافی فاکتور اضافی صادر کنه! پس شما نباید از این مورد ناراضی باشید چون خودتون این سیاست فروش رو انتخاب کرده اید.

عرض بنده این نیست که اگر شما هزینه بیشتری پرداخت کنید، قطعا سرویس بهتری دریافت کرده و رضایت خاطر خواهید داشت، ولی قطعا و یقینا شما کیفیت و رضایت خاطر را در سرویس ارزان پیدا نخواهید کرد!

به عبارت دیگر ، سرویس ارزان قیمت تضمین کننده عدم کیفیت است،

اما در سرویس با قیمت استاندارد شاید به آنچه که می خواهید برسید! ( برای تبدیل شاید به یقینا باید با تحقیق و بررسی و کمک گرفتن از تجربیات دیگران ، این احتمال را با انتخاب درست به قطعا تبدیل کنید.)

در هر صورت برای شما و همه عزیزانی که دنبال جنس چینی هستند آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.

ارادتمند-کریمی
حرف من اصلا این نبود. من دارم میگم تو شرایط کاملا مساوی ایرانی ها بدرد نخور هستند. چه ارزونش و چه گرونش. عین دانشگاه تهران با اینکه رتبه اول توی ایران هست، ولی رتبه جهانیش نزدیک 400 هست.
حلاصه بگم ایرانی بی سواده، و به هر نحو دنبال تقلب و ... دنیام به پاش بریزی بازم بهانه های خاص خودش رو داره که ادعا کنه مشکل از اون نیست، برعکس کشور های پیشرفته که حتی در صورتی که مشتری مقصر باشه، باز هم فورا مشکل رو حل می کنند.
بعد از همه اینا اصلا سرعت مزخرف پایین اینترنت توی ایران هم نقصیر ماست یعنی !؟!؟ برای اینترنتم کم پرداخت میکنیم که حد اکثر به 10 مگ میرسه !؟ دلت خوشه ها، ایرانی درست بشو نیست که نیست، تمام.

بعد از همه این ها خواستم به دوستان اطلاع بدم من سرور رو تهیه کردم، و حتی در مقایسه با او وی اچ بهتر بود از همه نظر حتی سرعت شبکه. فقط یکم پینگش بیشتره به ایران و احتمالا انتی دیداس هم ضعیف تر از او وی اچ هست ولی هر چیز دیگه ای بهتره، کلا عالیه حرف نداره. اگر لازم شد پایان ماه در مورد سرویسم یک مقاله مروری مینویسم