-
انتخاب سرویس دهنده مناسب اینترنت برای اپلود فایل
سلام
می خواستم از دوستانی که در ضمینه نویسندگی یا آپلود فایل ها در سایت هایی مانند فیلم و موزیک ، نرم افزار و یا سریال فعالیت داشتند بپرسم ؟ بهترین ارائه دهنده سرویس اینترنت ایران برای آپلود فایل ها با حجم زیاد مثلا 3 گیگ بر روی سرور و هاست و یا آپلود
سنتر ، که سرعت بالایی داشته باشه و همچنین قیمت مناسب کدوم شرکته ؟ و اینکه خود دوستان از کدوم شرکت استفاده می کنند و هزینه هاش چطوره ؟
و یه سوال دیگه اینکه قضیه این آپلود رایگان آسیا تک چیه ؟ ایا واقعا آپلود رایگانه ؟ و آگه هست مشکل سرعت و یا نوع فایل ( مثلا فقط ایمیل ارسال نکنه هر جور فایلی رو بشه آپلود کرد ) داره یا نه ؟؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید خیلی ضروریه واسه آپلود کردن بعضی از پروژه هام که حجم بالایی دارن برای یه دانشگاه خارجی می خوام.
-
-
May 23rd, 2015 16:13
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : انتخاب سرویس دهنده مناسب اینترنت برای اپلود فایل
بنده شاتل دارم آپلود شاتل هم در سرویس های eco و فقط ECO نه ECOLIGHT رایگان هست یعنی با سرعت 60 تا ( در حد راه رفتن شتر ) شما می تونید آپلود کنید ، و تازه این سرویسی که به ما می دن به هیچ وجه نامتقارن (ADSL ) نیست چون اگر بود در عین آپلود باید با سرعت بالا دانلود هم بکنیم ولی اینطوری نیست و در صورت انجام یکی از این دو مورد اون یکی به فا... میره !
پیشنهاد من شاتله ! لااقل دانلود خوبی دارید ، آپلود هم که رایگانه !
موفق باشید
When You,re With
Us You,re Life Will
Plus Plus www.lifepp.ir
برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
راه اندازی سایت با
وردپرس و
قالب اختصاصی
-
-
عضو انجمن
بهترین گزینه آسیا تک
چون اپلود از حجم شما کم نمیکنند
2 ماه هستش سرعت 10 مگ داریم و کاملا راضی هستیم
-
-
عضو انجمن
بنده نماینده رسمی آسیاتک هستم.
بهترین گزینه که شما برای مصارف خود دارید آسیاتک هست که آپلود بر روی تمامی سرویسها رایگان می باشد.
می تونید جهت راهنمایی بیشتر با من در یاهو تماس بگیرید:
mostafa_baghbani_o
-
-

نوشته اصلی توسط
it-net
بنده نماینده رسمی آسیاتک هستم.
بهترین گزینه که شما برای مصارف خود دارید آسیاتک هست که آپلود بر روی تمامی سرویسها رایگان می باشد.
می تونید جهت راهنمایی بیشتر با من در یاهو تماس بگیرید:
mostafa_baghbani_o
دوست عزیز آسیاتک سرعت شهابش برای آپلود چقدره ؟؟
و اینکه مشکلی با نوع فایل نداره ؟؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه زیاد آپلود کنی محدود نمی شی و یا سرعت پایین نمیاد چون حجم فیل های من 52 گیگه و ظرف ماه آینده باید آپلود شه
-
-
عضو انجمن
روی 10مگ تست نکردم ولی روی سرویس 512 ما 30-40kb سرعت آپلودمون هست که خوبه پس سرعت بالا بره احتملا باید افزایش پیدا کنه
شرکتهای نرم افزاری زیادی رو آسیاتک پشتیبانی میده برای مثال یکی از نمایندگان شرکت نرم افزاری کینگ مشتری ماست که ماهانه 150-200 هزار تومان هزینه سرویش بود که الان با طرح های جدید ماهانه زیر 100 هزینه میده و شدید راضی هستن.
چون حجمتون زیاد هست یک خط بگیرید تست کنید و تخمین بزنید اگر تایم ارسالی با تایم شما برابر بود که عالی اگر نه در دو یا سه خط دیگه هم اضافه کنید.
این طرح فقط تو آسیاتک رایگان کرده که سایر سرویس دهندگان آپلود را نیز از ترافیک خحمی کم میکنن
-
-
عضو جدید
اسیاتک اپلود رایگان و سرعت خوب
برتر وی پی اس
دارای نماد اعتماد دو ستاره
شیراز - بلوار ازادی - نبش کوچه 10 طبقه فوقانی شیرینی لادن- همراه: 09210361263
-
-
عضو دائم
باسلام
دوست عزیز اگر دنبال واقعیت هستید چند جمله ی بنده را مطالعه کنید:
گذشته از هزینه ی ها ی سرویس های adsl باید توجه داشت (چیزی که ۹۰ درصد اوقات اصلا ذکر نمیشود ) که این سرویس برای اپلود زیاد ساخته نشده است
بهتر بگویم شما حتی اگر ۱۰ مگ اختصاصی هم داشته باشید باز هم سرعت اپلود کم هست علت ان است که adsl خط تلفن را تفکیک میکند و بخش (فرکانس ) عمده ای را برای دانلود قرار میدهد و بخش خیلی کمی برای اپلود و کاری به سرویس دهنده هم ندارد ! این تکنولوژی adsl است!
شما اگر دنبال سرعت واقعی اپلود هستید مثلا روی یک نت ۸ مگ حداقل ۶۰۰ تا ۱ مگابایت (حدود ۵ تا ۸ مگابیت ) سرعت اپلود داشته باشید ( که در adsl وجود ندارد) باید از سرویس هایی مثل اینترنت بیسیم wireless 5ghz استفاده کنید و با سرویس دهنده صحبت کنید که به صورت full duplex باشد درمورد هزینه ی اپلود هم بستگی به قرار داد شما دارد میتواند رایگان باشد.
اگر سوالی بود درخدمتم
پیروز باشید
- - - Updated - - -
درضمن علت اپلود رایگان روی سرویس های adsl:
قانونی وجود دارد (یک لینک در سایت اسیاتک هست میتونید باز کنیدو قوانین رسمی کشور رو مطالعه کنید ) که به علت این که نسبت اپلود به دانلود در adsl برابر نیست و اصطلاحا ۱ به ۱ نیست سرویس دهنده باید یا مقداری اظافه تر از حجم خریداری شده را به شما بدهد (به علت کم تر بودن هزینه ی اپلود و این که بخشی از مصرف اپلود است ) و یا این که اپلود رایگان بدهند و انتخاب این بستگی به قوانین و سیاست های شرکت isp دارد.
پیروز باشید
-
-
ممنون از راهنمایی جامع شما خیلی ممنون
و میشه بگید سرویس های wireless 5ghz رو از کجا می شه تهیه کرد؟؟
ویرایش توسط sarjukhe : May 23rd, 2015 در ساعت 19:38
-
-
May 23rd, 2015, 19:39
عضو انجمن
دوست عزیز اگر فایلهائی که میخواید آپلود کنید به غیر از کامپیوتر ششخصی شما روی اینترنت هم هستن پیشنهاد میشه با سرور مجازی این کار رو انجام بدید سرعتش قابل مقایسه نیست با سرویس دهنده های اینترنت داخل ایران ، ولی اگر فایلها فقط بر روی کامپیوتر شخصی شما موجود هست من پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-