خیر اشتباه متوجه شدید.
به فرض من تخصصم برنامه نویسی هستش و میرم نماد بگیرم ، الان معتبر شدم ؟
خوب ممکنه حالا از لحاظ دانش 0 باشم یا 100 !
زمانی بیشتر اعتبار داشت که مانند بعضی از سازمان ها امتحان های تخصصی هم میگرفتند و نمادی که میدادند و درون سایت قرار میدادید طرف (مشتری) متوجه میشد ایشون دانش فنی مناسبی داره و کلی دلیل دیگه...
به نظر من بیشترین سود را خود نمادالکترونیک برده تا الان نه استفاده کننده های نماد
از نظر من بخش خالی نیمه نیست، ۹۵٪ هست!
تنها چیزی که نماد داره اینه که شما برای شکایت یک هویت و یک آدرس در اختیار دارید! چیزی بیش از این داره؟ صحت و سقم کسبوکار رو بررسی میکنند؟ نحوه سرویسدهی و رضایت مشتری رو؟...؟
مطمئن باشید این برنامه بیشتر از ایجاد اعتماد، برای کسب اطلاعات و سایر سوءاستفادههای احتمالی از جمله تبلیغات و ... ساخته شده!
این نظر شخصی بود و ممکنه نظر من به کل اشتباه باشه و مواردی وجود داشته باشه که من ازشون بیخبرم.
- - - Updated - - -
دقیقا این نماد زمانی اعتبار خواهد داشت که صلاحیت فرد نه فقط از بعد انتظامی و سابقه کیفری، بلکه از ابعاد فنی و تخصصی هم بررسی بشه.
مثل این هست که شما تصمیم به تاسیس یک گاراژ مکانیکی اتومبیل بگیرید و برای تاسیس تنها نیاز به مکان و هویت واقعی باشید! از نظر من که منطقی نیست واقعا!
در واقعیت هم به این صورت نیست! شما برای تاسیس مکانیکی باید از اداره فنی و حرفهای تاییدیه داشته باشید!
نه برادر من بحث این چیزا نیست
صد البته تاثیر مثبت داشته. و البته تاثیر منفی هم داشته ...
تو اینترنت جا و مکان مهمه؟
هزاران و هزار تجارت آنلاین هست که نیاز به داشتن جای ثابت نبوده و نیست و نخواهد بود
این یکی از مشکلات اینماد
در مورد آیفریم هم هر شخصی میتونه متوجه بشه که چیز خوبی نیست
سوء استفاده اینماد هم یه بحثی هست که مشکلاتی رو ایجاد کرده ...
و در کل، مشکل از ریشه هست.
به بدترین شکل ممکن اجرا شدن، متوسل شدن به زور برای اجرای اهداف، و و و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)