-
May 22nd, 2015, 11:06
عضو انجمن
پاسخ : کسی از هدفون بیتس استفاده کرده؟

نوشته اصلی توسط
shayakx
اگر قیمت براتون مهم نیست از هدست های شرکت sennheiser استفاده کنید! تقریبا میشه گفت توی دنیا بهترین کیفیت رو داره اما خوب قیمتش بالاست...
من برای پروژه های ساخت آهنگی که انجام میدم از محصولات این کمپانی استفاده میکنم و میشه گفت که فوقالعادست!

حداکثر حاضرم تا 1.800.000 تومان هزینه کنم
البته میخوام هم باسیم باشه هم بی سیم
احساس میکنم بیتس برتری خاصی نسبت به بقیه داره (چون همه حرفه ای ها دارن استفاده میکنن)
-
-
May 22nd, 2015 11:06
# ADS
-
May 22nd, 2015, 11:21
عضو انجمن
اگر با سیم و بی سیم میخوای فکر کنم بتونی بیتس خوب از کشور های عربی حاشیه خودمون تهیه کنی با قیمت 500 تا 1 تومن
من یادم دقیقا نمیاد اونی که توی سوق راجع دیدم بیسیم بود یا بدون سیم ولی فوق العاده بود
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 11:29
عضو انجمن
من دارم و استفاده میکنم کیفیت بسیار خوب ولی نه در حد عالی
ولی درکل هدفون خوبیه
-
تعداد تشکر ها از GREAT به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 12:14
عضو جدید
سلام دوست عزیز
اگر کیفیت واستون مهم هستش ترجیح میدم طرف بیتش نرید و چیز هایی که میبینید همش تبلیغات هستش کلک تبلیغات رو نخورید اینکه میبینید همه دارن بیتش استفاده میکنند تو ویدئو ها و فیلم ها اینا همش تبلیغات هست و واقعا حرفه ای نیست این مارک.
ترجیح میدم یک سری به بقیه مارک ها هم بزنید ولی باید یک جایی برید که بتونید شخصا تست کنید.
موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-
تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 13:53

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
از amazon بخرم یا ebay ؟؟؟
کدوم معتبر تر و قیمتش مناسب تر هست؟
Ebay مدیرش ایرانی هست کم تر مشکلات میخورید در هنگام خرید ...
amazon هم قدیمی تر هست اما نیمدونم با ایرانی ها مشکلی دارد یا خیر !
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 15:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
از amazon بخرم یا ebay ؟؟؟
کدوم معتبر تر و قیمتش مناسب تر هست؟
هیچ کدوم ، این فروشگاهها کلا معدن محصولات فیک و High Copy هست !!
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 15:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
Ebay مدیرش ایرانی هست کم تر مشکلات میخورید در هنگام خرید ...
amazon هم قدیمی تر هست اما نیمدونم با ایرانی ها مشکلی دارد یا خیر !
میشه لطف کنید بفرمایید مبنای این تحلیل شما چی هست؟ یعنی چی Ebay مدیرش ایرانی هست و ... . شما تشریف ببرید از Ebay خرید کنید با اکانت و آدرس ایران میتونید ببنید بعد از خرید حسابتون به علت تحریمها بسته میشه!
در مورد هدفون هم اگر میتونید هزینه کنید این هدفون جدید فیلیپس رو بخرید که با همکاری Armin van Buren ساخته شده
http://www.amazon.co.uk/dp/B00IMAJLL...75ae66766587d&
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 15:39
یه سؤال ساده از شما دارم: علت اینکه میخواین بهترین مارک هدفون رو خریداری کنید چیه؟ من متوجه نمیشم یعنی با هدفون 30 تومنی نمیتونید گوش کنید؟! خیلی ببخشید ولی اگه هدف خاصی مد نظرتون نیست و باهاش کار خاصی انجام نمیدین یه هدست از همین دی جی کالا خریداری کنید دنبال برند هم نباشید در هدفون یا هدست فقط کیفیت و وضعیت صدا براتون مهم باشه.
ویرایش توسط سرزمین : May 22nd, 2015 در ساعت 15:44
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 15:40

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
میشه لطف کنید بفرمایید مبنای این تحلیل شما چی هست؟ یعنی چی Ebay مدیرش ایرانی هست و ... . شما تشریف ببرید از Ebay خرید کنید با اکانت و آدرس ایران میتونید ببنید بعد از خرید حسابتون به علت تحریمها بسته میشه!
در مورد هدفون هم اگر میتونید هزینه کنید این هدفون جدید فیلیپس رو بخرید که با همکاری Armin van Buren ساخته شده
موفق باشید
والا من شنیدم Ebay مشکلی ندارد ... مگرنه خود من به شخصه خرید هامو از سوئیس برام انجام میدن و ارسال میکنن (توسط اقوانم ...)
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 15:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
موفق باشید
این هدفون رو دارم ( یا بهتره بگم داشتم ) با هدفون Beats Studio که مقایسش میکردم ، هدفون فیلیپس کیفیت خیلی بهتری داشت و همچنین گوش آدم رو خسته نمیکرد.
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید