نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
اصلا معلوم نيست مشكل شما چيه پس نميشه راهنمايي كرد
دامنه از طرف ما و توسط یکی از نمایندگیهاشون ثبت شده...نمایندگی دیگه فعال نیست و اصلا جواب نمیده...ایرنیک هم میگه این دامنه مال شما نیست. من بیشتر وارد جزئیات نمیشم وفکر نمی کنم بیشتر از این ضرورت داشته باشه... سوال من واضحه اگر کسی مشکلی سر مالکیت دامنه با نیک داشته باشه و فکر میکنه به حق هست به کجا باید مراجعه کنه...

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط IFACO.Net نمایش پست ها
قضیه رو با دادن یه دادخواست نامه مطرح کنید، برای اینکار یه دادخواست حقوقی درست و حسابی توسط یک وکیل مشاور تهیه کنید و سپس برید به دادستانی یکی از دادگستری های نزدیک به محل زندگی تون و دادخواست رو بدید ، اونا باید خودشون تشخیص بدن که قضیه به کدوم قسمت قوه قضاییه مربوط میشه و ارجاع میدند به همونجا، احیانا گفتند به ما مربوط نمیشه، فوری مایوس نشید و ولشون نکنید و اصرار کنید و سمج باشید (چون اول باید برید پیش نماینده دادستان، اون شاید از سر باز کنه ، که اگر از سر باز کرد سعی کنید برید پیش خود دادستان و بازهم اصرار کنید و سمج باشید ! )
منظورت مجتمع های قضائی هست ؟ یه بار مراجعه کردم گفتن چون دولتی هست از دولت نمی تونی شکایت کنی
برو دیوان عدالت اداری اونا اگر صلاح بدونن به ما ارجاع میدن... به دیوان عدالت اداری مراجعه کردم دادخواست تهیه کردم ثبت شد...بدون اینکه به جائی ارجاع بدن گفتن چون دولتی بودن این ارگان برای ما مشخص نیست مربوط به ما نمیشه... حالا به نظرت دوباره به مجتمع قضائی مراجعه کنم ؟