نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: مشکلات ادامه دار سرور (بار بالای سرور)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات ادامه دار سرور (بار بالای سرور)

نقل قول نوشته اصلی توسط colors نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر.

دوستان چند ماهی میشه از یه سرور اختصاصی برای چندتا سایت داخلی سازمان استفاده میکنیم.
    بنده چون خودم برنامه نویس هستم زیاد با مدیریت سرور آشنایی ندارم و به همین دلیل تو چند وقت اخیر قطعی سرور و اذیت کردنش خسته کننده شده تا جایی که حداقل روزی یک بار مجبور به ریستارت سرور میشم.

قبلا سرورمون رو از یکی از شرکتهای معتبر تو این زمینه، تهیه کرده بودیم که هیچ مشکلی نداشتیم اما بعد یک سال که تغییر سرور دادیم مشکلات هر روز بیشتر شده.

مشکل اصلی و همیشگی اینه که با خطای to many connections روبرو میشیم. تعدادی از سایتها با PDO و تعدادی از Mysql عادی استفاده میکنن و همشون همزمان خطا میدن و باید سرور رو ریستارت کرد!

هر وقت که این مشکلات به وجود میاد بخش system message رو بررسی میکنی میبنی که مرتبا گزارش از فشار بسیار بالای سرور وجود داره که تقریبا هر 30 دقیقه گزارش میده و بعضا دیدم که فشار سرور به 350-360 هم رسیده که فاجعه ست! همین الان روی 48 هست و لود سایت ها بسیار پایین.

با یک بنده خدا ای هم که فریلنس مدیریت سرور انجام میده و سایت هم داره یه قرار داد یه ماهه بستیم، ایشون تغییراتی رو که میدونستن اجرا کردن، نصب و فعالسازی CFS و ...(تمام آپدیت ها رو انجام دادن) چند روز اول کمی خوب شد اما مجددا مشکلات شروع شدن. طبق گفته های ایشان به دلیل واکشی زیاد اطلاعات سایت توسط رباتهای جستجوگر و ... بود که به نظر بنده نمیتونه دلیل اصلی باشه.

فکر نکنم تو 2-3 ماه اخیر پایداری سرور به 48 ساعت رسیده باشه!

سرور از نوع لینوکس با پنل دایرکت ادمین هست. ممنون میشم تجربیات و راه کارهاتونو ارائه بدید.(ببخشید که زیاد نوشتم)
    همانطور که دوستان دیگه دلیل مشکلات شما را جویا شدند به نظر من اگر میخواین کاری دست یکی از این ها بدید من این را میشناسم mahdiazarnia با ایشان صحبت کنید کارش خوب و حرفه ای هست البته جسارت نباشه اشخاص دیگه هم ممکن هست حرفه ای باشند ولی من نمیشناسم من ایشون را میشناسم جهت راهنمایی با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)