اصلا معلوم نيست مشكل شما چيه پس نميشه راهنمايي كرد
اصلا معلوم نيست مشكل شما چيه پس نميشه راهنمايي كرد
دامنه از طرف ما و توسط یکی از نمایندگیهاشون ثبت شده...نمایندگی دیگه فعال نیست و اصلا جواب نمیده...ایرنیک هم میگه این دامنه مال شما نیست. من بیشتر وارد جزئیات نمیشم وفکر نمی کنم بیشتر از این ضرورت داشته باشه... سوال من واضحه اگر کسی مشکلی سر مالکیت دامنه با نیک داشته باشه و فکر میکنه به حق هست به کجا باید مراجعه کنه...
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
منظورت مجتمع های قضائی هست ؟ یه بار مراجعه کردم گفتن چون دولتی هست از دولت نمی تونی شکایت کنی
برو دیوان عدالت اداری اونا اگر صلاح بدونن به ما ارجاع میدن... به دیوان عدالت اداری مراجعه کردم دادخواست تهیه کردم ثبت شد...بدون اینکه به جائی ارجاع بدن گفتن چون دولتی بودن این ارگان برای ما مشخص نیست مربوط به ما نمیشه... حالا به نظرت دوباره به مجتمع قضائی مراجعه کنم ؟
سلام دوست عزيز .
چون قبلا چنين مشكلي داشتم عرض مي كنم .
اطلاعات ثبت كننده در نيك موجود هست .
به صورت حضوري به آدرس درج شده مراجعه كنيد و به صورت فيزيكي مشكل را حل كنيد .
از راه قانوني به هيچ نتيجه اي نمي رسيد و تنها زمان خود را از دست مي دهيد و قبل از اينكه دامنه expire شود و فرد ديگر آن دامنه را ثبت كند اقدام كنيد تا بيشتر از اين دچار مشكل نشويد .
واقعا تنها مي توان براي عقب افتادگي سازمان ها و ادارات خود تاسف خورد .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
چون مشخصات دامنه به نام شما نیست ، از راه قانونی هیچ کاری از دستت بر نمی یاد، توصیه می کنم هر جوری شده بری ثبت کننده رو پیدا کنی و راضیش کنی که دامنه رو به پنل شما منتقل کنه و یا اینکه بیخیال دامنه بشی و صبر کنی تا منقضی بشه و دو ماه بعد از انقضا ء سریع ثبتش کنی .
ضمنا این مشکل تنها مربوط به ایران نیست و یک مساله کاملا حقوقی و بین المللی محسوب میشه ! هر جای دنیا باشی و مشخصات دامنه به نام شما نباشه با هیچ روش قانونی نمی تونی دامنه رو پس بگیری و تنها راهش راضی کردن ثبت کننده به انتقال و پس دادن دامنه است .
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)