-
May 21st, 2015, 23:48
عضو انجمن
پاسخ : کسی از هدفون بیتس استفاده کرده؟
دوست عزیز چه کاریه آخه بیتس؟نوع مصرفتون از هدفون رو بفرمایید تا دوستان بهتون هدفون بهتری معرفی کنن.مثلا اگر موزیک گوش میدید چه سبکی؟ شایدم بیتس رو فقط برای قیافش دوست دارید؟
کلا بیتس بین برند های مطرح دنیا از آخر اوله
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها ازxwoman2 به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2015 23:48
# ADS
-
May 21st, 2015, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوست عزیز چه کاریه آخه بیتس؟نوع مصرفتون از هدفون رو بفرمایید تا دوستان بهتون هدفون بهتری معرفی کنن.مثلا اگر موزیک گوش میدید چه سبکی؟ شایدم بیتس رو فقط برای قیافش دوست دارید؟
کلا بیتس بین برند های مطرح دنیا از آخر اوله
قیافش که خوبه
اما من زیاد آهنگ گوش میکنم (همه نوع آهنگ) و توی کار موسیقی هم هستم
علاقه زیادی به بیتس پیدا کردم و میخوام بیتس رو همراه با آی مک 5k بخرم
اگه شخصا برم نمایندگی دیجی کالا در تهران اجازه میده قبل از خرید هدفون رو باز کنم تا بفهمم تقلبی هست یا نه؟
-
-
May 22nd, 2015, 02:11

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مطمئن هستید؟ حتی دیجیکالا؟؟؟!!!
شما واقعا فکر میکنید دیجی کالا وارد کننده محصولات خودش هست !؟ پاسخ این سوال خیر هست ... دیجی کالا هم از بازار خرید میکنه و به دلیل خرید عمده محصولت قیمت مناسبی بهش داده میشه و با سود کم تری روی سایت برای فروش قرار میدن ...
هیچ کجای ایران محصول اوجینال این محصولات پیدا نمیشه ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما واقعا فکر میکنید دیجی کالا وارد کننده محصولات خودش هست !؟ پاسخ این سوال خیر هست ... دیجی کالا هم از بازار خرید میکنه و به دلیل خرید عمده محصولت قیمت مناسبی بهش داده میشه و با سود کم تری روی سایت برای فروش قرار میدن ...
هیچ کجای ایران محصول اوجینال این محصولات پیدا نمیشه ...
اگه ممکنه یه فروشگاه معتبر بهم معرفی کنید تا این هدفون رو بخرم (معتبر باشه و برام هدفون اوریجینال رو ارسال کنه)
-
-
May 22nd, 2015, 02:30

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اگه ممکنه یه فروشگاه معتبر بهم معرفی کنید تا این هدفون رو بخرم (معتبر باشه و برام هدفون اوریجینال رو ارسال کنه)
همانگنه که گفتم توی ایران اورجینال اونو پیدا نیمکنید حتی اگه 10 ملیون تومن پول بدید ! تمام نسخه هایی که به اسم اورجینال هست High Copy هستن ...
بهترین روش خرید از سایت های خارجی مانند ای بای و سایر شرکت ها هست که به واسطه به ایران ارسال کنن ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 07:31
عضو جدید
فیلیپس هم انتخاب خوبی میتونه باشه. با توجه به تجربه زیادش توی هدست
و البته قیمت ارزان تر
همچنین اصلش رو میتونید گیر بیارید
-
تعداد تشکر ها از 525214 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 07:44
در ایران بیتس ۱۰۰درصد اصل پیدا نخواهید کرد همه های کپی درجه ۱ هستند که از نظر ظاهری با نسخه اصلی مو نمیزنند
فقط در صدا متفاوت است که فقط کسی میتواند تفاوت صدا را تشخیص دهد که با بیتس اصل کار کرده باشد
به نظر بنده بهترین کار این است که از سایت irandeliver.com به صورت مستقیم خرید خود را از سایت اپل انجام دهید
این سایت کالا مورد نظر شما را از هر سایتی که بخواهید برایتان خریداری میکند و در ایران به شما تحویل میدهد و بسیار معتبر است
-
تعداد تشکر ها از MahanDev به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 08:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MahanDev
در ایران بیتس ۱۰۰درصد اصل پیدا نخواهید کرد همه های کپی درجه ۱ هستند که از نظر ظاهری با نسخه اصلی مو نمیزنند
فقط در صدا متفاوت است که فقط کسی میتواند تفاوت صدا را تشخیص دهد که با بیتس اصل کار کرده باشد
به نظر بنده بهترین کار این است که از سایت irandeliver.com به صورت مستقیم خرید خود را از سایت اپل انجام دهید
این سایت کالا مورد نظر شما را از هر سایتی که بخواهید برایتان خریداری میکند و در ایران به شما تحویل میدهد و بسیار معتبر است
از amazon بخرم یا ebay ؟؟؟
کدوم معتبر تر و قیمتش مناسب تر هست؟
-
-
May 22nd, 2015, 10:36
عضو انجمن
هدفون بیتس میخواید از کشور های عربی دور و برمون میتونید تهیه کنید
اگر اشتباه نکنم 2 سال پیش حدود 350 تومن بودش که خودم تعجب کردم از قیمتش
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 10:55
اگر قیمت براتون مهم نیست از هدست های شرکت sennheiser استفاده کنید! تقریبا میشه گفت توی دنیا بهترین کیفیت رو داره اما خوب قیمتش بالاست...
من برای پروژه های ساخت آهنگی که انجام میدم از محصولات این کمپانی استفاده میکنم و میشه گفت که فوقالعادست!
-
تعداد تشکر ها ازshayakx به دلیل پست مفید