درود بر شما
آررزوی موفقیت روزافزون...
- - - Updated - - -
دست مریزاد و خسته نباشید...
درود بر شما
آررزوی موفقیت روزافزون...
- - - Updated - - -
دست مریزاد و خسته نباشید...
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
سلام
اردیبهشت تموم شد دیگه
نمی گین
صدور انواع بیمه نامه به صورت آنلاین
با پشتیبانی آنلاین سایت
09359360976 & 09145050114 ، info@bkna.ir & asady92@gmail.com
www.bkna.ir
با پشتیبانی آنلاین سایت
www.bkna.ir
با پشتیبانی آنلاین سایت
www.bkna.ir
سلام خدمت دوستان و عزیزان ببخشید که دیر اعلام میکنم (خداییش از رشت تا مازندران - رویان فاصله زیاده :D اونم با خستگی رفت و برگشت بدون استراحت ...)
خوب باید عرض کنم که هم اکنون دارم iphone6 خودمو برنامه ریزی میکنم و تنظیماتشو اعمال میکنم (5 دقیقه هست رسیدم خونه و اولین کاری که دارم میکنم همینه :D )
میخواستم یک بار دیگه هم در این تاپیک از تمامی تیم مدیریتی جهان پی مخصوصا مدیریت بسیار عالی مهمان نوازی بسیار عالی (آخه چی بگم :D اخلاق همه 20 ! ادب 20 ! نیمدونم چی بگم کلا هرچی فکرشو میکنی 20 :D )
دقیقا زمانی که داشتم جازیم رو تحویل میگرفتم و مصاحبه میکردم دوستان اومدم و به سیستم مشکوک شدن :D که اونم خوب حق دارن البته از بس شرکتای ایرانی میان قرعه کشی از این جیب به اون جیب میکنن :D
امید واریم روز به روز شاهد پیشرفت روز افزون جهان پی باشم![]()
----------------------
اونجا اعظراف نکردم اما اینجا اعطراف میکنم :D
من هروقت میرم توی سایت زده 4 پشتیبان آنلاین میباشد !! خوب من همیشه به این شک داشتمفک میکردم جوری تنظیم شده که از 4 به جای 0 شروع کنه !! اما وقتی امروز تلاش تیم جهان پی رو دیدم واقعا باید بگم خسته نباشید ... اگرم یک شرکت واسط پرداخت در ایران به فکر کاربرانش باشه نه به فکر پول بیشتر برای خودش همین جهان پی هست و بس !
(آقایون داداشم ! جهان پی واس ماس ! یعنی کلش ماس ماس :D )
ببخشید که زیادی حرف زدیم امید وارم موفق باشید
- - - Updated - - -
اینم عکس از گوشی + کارتنی که جایزه در اون تحویل داده شد ...
http://up.vbiran.ir/uploads/39525143222777534643_WP_20150521_21_13_15_Pro.jpg
![]()
ویرایش توسط Mr.Pouria : May 21st, 2015 در ساعت 20:06
زود قضاوت نکنید :|
دوست عزیز این یوزر یکی از برنده ها هست Mr.Pouria تصاویر هم ضمیمه کرده ( ان شاءالله همیشه تاچ صفحه لمسیش کار کنه:دی )
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
دوستا بی جهت تاپیک را به حاشیه نکشید جوایز روز 5 شنبه تحویل داده شده و بزودی اطلاعات تکمیلی در وب سایت منتشر می شود
از مدیران شرکت های p30web.org آقای احمدی - qaemhost.ir آقای معتمدی فر و آقای امینی اصفهانی که جهت دریافت جوایز از تهران و مازندران به دفتر مرکزی تشریف آورده بودند نیز تشکر می کنیم
سلام . من هم از کاربران جهان پی هستم و حدود یکسالی هست که دارم از جهان پی استفاده میکنم و بسیار هم راضی هستم از سرویس دهی. ولی متاسفانه در این مورد قرعه کشی بسیار ابتدایی کار کردند . بهتر بود که قرعه کشی بصورت علنی باشه تا اینکه تو اخفا برای خودشون ببرن و بدوزن. من هم بصورت قاطعیت نمیگم تقلبی شده ولی با توجه به اینکه جوایز به کاربران متعصب و سایتهای مهم داده شده کمی شک بین کاربران دیگر افتاده. این دوره که گذشت انشالله برای جشنواره تابستانی برنامه ای بچینید تا دیگر این حرف و حدیث ها نباشد. موفق باشید
سلام دوستان
ببخشید که دیر اعلام میکنم
ولی من هم یکی از برندگان جهان پی هستم که پنجشنبه هفته گذشته برای دریافت جایزه رفتم رشت و آیفون 6 رو تحویل گرفتم
همون روز اولی هم که جهان پی اعلام کرد که جشنواره هست و وجایزه میده بدون اینکه حتی فکرشو بکنم که یکی از برندگان میشم نظر خودمو اعلام کردم و گفتم که جهان پی همیشه بهترین هست
اکثر کاربران انجمن مارو میشناسن و همکار هستیم و با اطمینان بگم که هیچ تقلب یا دروغی در کار نبوده و نیست
دقیقا همون روزی که تماس گرفتن و به بنده اطلاع دادن روز تولد 24 سالگیم بود که خیلی هم واسم جالب بود و یک خاطره شیرین شد
دوستان اینو با اطمینان بگم بهتون که شما هم میتونید جزو برندگان دوره های بعدی باشید
روزی که برای تحویل جایزه اومده بودم رشت باتوجه به خستگی راه نتونستم درست از تیم کاری جهان پی که همشون در مجموعه مثل همیشه حاضر بودن و داشتن خدمات به مشتریان ارائه میدادن به خوبی بخاطر زحماتشون و لطفی که به ما داشتن تشکر کنم ، فقط میتونم بگم که براشون ارزوی موفقیت میکنم
کمتر شرکتهایی پیدا میشن که همینطوری از مشتریانشون بخوان تقدیر و تشکر کنن اون هم با جوایز نفیس
با امید به اینکه سایر دوستان هم در دوره های بعدی برنده بشن
یاعلی
ویرایش توسط mamadletsgo : May 24th, 2015 در ساعت 21:16
میزبانی وب قائم هاست
تلفن دفتر تهران » 77438882-021 - همراه » 4031772-0935 - تلگرام » motamedi91
تارنمای قائم هاست » https://qaemhost.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)