سلام
کسی می دونه چطور میشه یه سایت فروش فایل راه اندازی کرد ؟ اسکریپتش پولی هم باشه مهم نیست اما قدرتمند باشه و سبک . نمیخوام خیلی پیچیده باشه . یه سیستم cart + کد تخفیف کافیه .
سلام
کسی می دونه چطور میشه یه سایت فروش فایل راه اندازی کرد ؟ اسکریپتش پولی هم باشه مهم نیست اما قدرتمند باشه و سبک . نمیخوام خیلی پیچیده باشه . یه سیستم cart + کد تخفیف کافیه .
چرا از whmcs استفاده نمیکنید یا مثلا وردپرس با پلاگین فورش؟
نظر شخصی بنده :
1- استفاده از وردپرس
2- استفاده از پلاگین ساده و کاربردی ووکامرس
3- خرید یک قالب با هزینه متوسط ( حدود 40 تا 70 میشه چیز خیلی خوبی گیر آورد )
4- نصب پلاگین های درگاه های پرداخت مثل پی لاین و پارس پال و ... ( که بنده از پارس پال استفاده می کنم )
اگر علاقه مند بودید میتونیم یه صحبتی باهم داشته باشیم
از طریق سایت ( آدرس تو امضا هست ) در ارتباط باشید
When You,re With Us You,re Life Will Plus Plus www.lifepp.ir
برنامه نویسی : سی شارپ * سی پلاس پلاس * جاوا * اندروید * ASP
راه اندازی سایت با وردپرس و قالب اختصاصی
سلام٬ وردپرس و افزونه EDD (Easy Digital Downloads)
سلام
به نظرم الکی خودتون درگیر هاست و اسکریپت و هزینه های مربوطه نکنید و از فایل سل استفاده کنید.
همه ی اینا رو دارهقدرتمند باشه و سبک . نمیخوام خیلی پیچیده باشه . یه سیستم cart + کد تخفیف کافیه
فقط فایل آپلود کنید و بفروشید
دامنه اختصاصی خودتون رو هم می تونید وصل کنید
جالبه :
سطح کاربری مجموع فروش کارمزد با تخفیف 1 1,000,000 تومان 18% 2 3,000,000 تومان 17% 3 5,000,000 تومان 16% 4 8,000,000 تومان 15% 5 15,000,000 تومان 12%
فکر کنم اگه شما خودتون درگیر هزینه های مربوطه کنید بهتر هست با این کارمزدشون .![]()
دوستان زیادی هستند که توی همین انجمن با هزینه نسبتآ پایینی براتون همه این کار هارو انجام میدن و شما فقط پول پرداخت میکنید (البته کمتر از کارمزد این سایت براتون در میاد) ...
یک کار شیک و مجلسی ..
اگر هم رایگان میخواید که دوستان هم راهنمایی درستی کردند :
سیستم مدیریت محتوا : wp-persian.com
و افزونه :
http://mrcode.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%...ital-downloads
یا
http://www.woocommerce.ir/
خواستید میتونم کمکتون کنم
وایبر: 09369861607
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
دوستان از همه ممنونم اما به نظر تون وردپرس سنگین نیست ؟ مصرفش واقعا زیاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)