نقل قول نوشته اصلی توسط hello نمایش پست ها
به نظر من اصلا فكر مناسبي نيست! سرعت كار رو خيلي پايين مياره..مشكلات متعددي داره و ...
شايد اين كار من درست نباشه ولي من تاحالا پروژه كد شده دست كسي ندادم!
خوبي اين كار چيه ؟ فردا اون بنده خدا كه خريده براي هر كاري مجبور نيست به من رو بزنه
مثل يكي از مشتري هاي من كه از يكي از وب سايت هاي معروف برنامه نويسي هم سيستمش رو خريده بود نمياد بگه اين يارو به من اعتماد نكرده و كد شده داده و من ميخوام انتقام بگيرم!
من هميشه به مشتري هام اعتماد كردم و خوشبختانه تا الان هم آدم ناجوري (!) به پستم نخورده...كسي كه واقعا اعتقاد(نه حتما ديني!) داشته باشه نميره سراغ نول !
مي دونم گفتي فرهنگ سازي نكنيد :D ولي اين تجربه كاري من بود!هر چند بار هم در پروژه هام دzدي بشه باز فكر نكنم روال كاري خودم رو تغيير بدم.
حرف شما متين
ولي شايد پروژه عمومي انجام نداديد
منظورم پروژهاي هست كه اختصاصي نباشه و به چند نفر داده بشه
اونوقت نميشه گفت به مشتري هام اعتماد كردم
البته اعتماد به مشتري كه بايد باشه
ولي بحث مشتري تنها نيست
ممكنه كسايي هم باشن كه غير از مشتري به اسكريپت دسترسي داشته باشند
هدف اينه كه جلوي اونا گرفته بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط persiansoft نمایش پست ها
سلام دوست عزيز .
چنين روشي كه شما قصد استفاده آن را داريد mihannic در سيستم هاي فروشگاهي خود استفاده كرده است .

در درجه بعدي كد كردن پروژه كار درستي نيست مگر اينكه از فردي كه قصد تحويل سورس را به آن داريد بي اعتماد باشيد . كه معمول اين مشكل با افراد فعال در هاستينگ پيش ميايد .
در صورت كد كردن از PHP: bcompiler - Manual نيز مي توانيد استفاده كنيد كه هم تا به حال راهي براي ديكود كردن آن نديدم و هم اينكه باعث سرعت بخشيدن به سيستم شما نيز مي شود .

موفق باشيد .
شما مطمئنيد mihannic استفاده كرده ؟؟؟
اين كار شدني هست فقط از لحاظ سرعت و كيفيت كار كمي دودل هستم
نميدونم با ترافيك زياد هم جواب ميده يا سرعتش اونقدر كم ميشه كه قابل استفاده نيست

اگه از اين روش استفاده بشه ديگه نيازي به كد كردن نيست
ولي اگه كد هم بشه ديگه كسي نميتونه شيطوني كنه