نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
سلام
شما با این هزینه یک سرور از سری px هتزنر تهیه کنید و esxi نصب کنید.سپس روی اون 2 سرور یکی برای سرور دانلود و دیگری برای میزبانی سایتتون استفاده کنید.
موفق باشید
سلام
نه ، سرور اسکریپت جدا هست
اول قصدمون این بود دیتابیس رو هم جدا کنیم فعلا به خاطر اینکه اول کار هست نمیخواییم زیاد ریسک کنیم
کلا فقط برای فایل نیاز به سرور داریم از دیتاسنتر معتبر ، هتزنر به نظر شما پس مورد اطمینان هست برای نگهداری فایل یوزرها و وب سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad83 نمایش پست ها
به نظر من از Vultr سرور تهیه کنید، پورت و کیفیتش فوق العاده هستش.
Support بی نظیری هم داره، هر تیکت معمولا نهایتا 5 دقیقه بعد جواب داده میشه
شما برای فایل از اینجا سرور داشتین؟
به صورت ابری هست ، در مورد پورت اطلاعاتی نیست البته رجیستر هنوز نکردم توش

نقل قول نوشته اصلی توسط sonalsoft.com نمایش پست ها
درود

به نطر میرسه سرورهای اختصاصی ovh فرانسه گزینه مناسبی برای مورد شما باشه
نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
سلام
با این هزینه راحت میتونید یک سرور قوی سری px هتزنر و یا سرور قوی از ovh تهیه کنید
حتی میتونید ۲ تا سرور از هتزنر هم راحت بخرید
موفق باشید
جالبه OVH کار نکردیم ، بیشتر دیتاسنترهای امریکایی مثل لیزوب که از نظر هزینه گرون هم هستن کار کردیم
ممکنه اون پلنی که تو OVH با این هزینه میشه تهیه کرد رو بفرمائین البته فکر کنم تو وریفای کردن اکانت اذیت میکنن چون لیزوب هم خواستیم از لوکیشن هلند هم تهیه کنیم گفتن دفترشون مجزا هست و باید پروفایل مجزا وریفای بشه

اونی که هتزنر مناسب هست رو میتونین پلنشو معرفی کنین ؟ من سرچ میکردم میگن بیشتر به درد هاستینگ میخوره یعنی ارائه هاست اشتراکی تا سرور اختصاصی یا تو همین فروم بارها نوشتن روی دی داس اتک مشکل داره ، یا قطعات سرور دست دوم هست نمیدونم البته چقدر صحت داره چون نه من کار کردم نه همکارام