نقل قول نوشته اصلی توسط ballance نمایش پست ها
با سلام
شما ابتدا یک دیتابیس در سی پنل بسازید بعد وارد phpmyadmin بشید و اون دیتابیس را انتخاب کنید.بعد به قسمت import بدید و دیتابیس را وارد کنید.
بعدم اطلاعات دیتابیس جدیدی که ساختید را در فایل config وردپرس تغییر بدید
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون. دیتابیس رو ساختم و ایمپورت کردم.
هنگام کار با فایل زیلا با ارور مواجه میشوم. درحالیکه من نام هاست خود را با پیشوند اف تی پی گذاشته ام و یوزرنیم و پسووردی را که برای سی پنل به من داده شده را وارد کردم با پورت 21 اما باز ارور داد
Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity

Error: Failed to retrieve directory listing
متن ارور داده شده هنگام آپلود فایل وردپرس خودم برای انتقال. چیکار باید کنم؟؟؟؟؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
از نرم افزار cute ftp هم استفاده کردم اما هنگام اتصال با سرور با ارور مواجه شدم. الان فایلهای وردپرس من که در فولدر htdocs بود زیپ شده و در سی پنل خودم آپلود کرده ام اما هنگام کار با فایل زیلا با مشکل مواجه میشوم.

- - - Updated - - -

ممنون از راهنماییتون. دیتابیس رو ساختم و ایمپورت کردم.
هنگام کار با فایل زیلا با ارور مواجه میشوم. درحالیکه من نام هاست خود را با پیشوند اف تی پی گذاشته ام و یوزرنیم و پسووردی را که برای سی پنل به من داده شده را وارد کردم با پورت 21 اما باز ارور داد

Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error: Failed to retrieve directory listing

متن ارور داده شده هنگام آپلود فایل وردپرس خودم برای انتقال. چیکار باید کنم؟؟؟؟؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
از نرم افزار cute ftp هم استفاده کردم اما هنگام اتصال با سرور با ارور مواجه شدم. الان فایلهای وردپرس من که در فولدر htdocs بود زیپ شده و در سی پنل خودم آپلود کرده ام اما هنگام کار با فایل زیلا با مشکل مواجه میشوم.