دوستان توجه کنید بر اساس تجربه دارم بهتون میگم
بنده هم برای جلسات مشاوره در این شرکت ها رفتن همینو بهتون بگم فقط تعداد 11 شرکت معتبر توی این زمینه دارن فعالیت می کنند من اسم سایتی رو نمی برم
ولی برای اطلاعات بیشتر و تکمیلی تر حتما به سایت ایران هشدار برین و اسم سایت های قانونی رو ببنید
نکته بعدش بهتون بگم با وزارت اطلاعات هم تماس بگرین اونها راهنمایی خوبی می کنند
اما در رابطه کلاه برداری بودن یا نبودشون هم این توضیح رو بدم که شرکت های معتبر در ازای هر خرید به شما پورسانت میدهند مثلا شما یک زیر مجموعه دارین زیر مجموعه شما
دوباره باز زیرمجموعه داره در اینجا زیرمجموعه شما میشه نسل 1 و زیر مجموعه ، زیر مجموعه ی شما میشه نسل 2 این وضعیت تا نسل 7 ادامه پیدا می کنه ولی محدودیتی نداره
توی نسل ها نیست. چیزی که اینجا باید خیلی توجه کنید به ازای معرفی هر نفر به شما پول نمی دهند به ازای خرید هر نفر به شما پول می دهند یعنی 1.5 تا 3 درصد بابت هر
خرید به شما می دهند
نکته ی دیگه که هست هر وقت رفتین سراغ این کار این سوال بپرسید سقف پورسانت دهی شرکت بر روی هر کالا چقدر هست؟ معمولا 47 درصد میزارن یعنی مثلا توی نسل 7
شما یک نفر محصول خرید می کنه حالا تا برسه به شما به 6 نفر دیگه نیز باید شرکت 1.5 تا 3 درصد پورسانت بده که با احتساب 3 درصد میشه 21 درصد فقط باید به افراد
بالا دست کسی که خریده کرده پورسانت بده بدین ما بقعی بخش پورسانت نیز به خود فرد میرسه و یا در جاهای دیگر تقسیم میشه.
مورد دیگری که هست باید توجه کنید این شرکت ها معمولا به دو روش کسب درآمد رو ارائه می دهند که پیشنهاد می کنم ما بقعی رو در لینک زیر بخونید
http://justmoney.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...3%D8%AA%D8%9F/