در مورد اعتماد که گفتین ، خدارو شکر بله دارن
ما هم میتونیم به جایی برسیم که بانک ها هم همکاری کنند. ( البته باید بند " پ " قانون اساسی رو داشته باشه )
در مورد سوال اخرتون عرض کنم ، خیر . حقیقت رو بخوام بگم ماه پیش رفتم که بگیرم ، بعد پشیمون شدم ، چون فک نمیکنم چیز خیلی خاصی باید باشه .
اگه یکی بخواد واقعا اصولی کار کنه ، خدا رو بشناسه ، حلال و حرام را بشناسه به یک نماد نیست که این ها رو ثابت کنه !
من این ایده رو دقیقا 8-9 پیش تو سر داشتم ، با چند تا از دوستان صحبت شد ، چیز خوبی کم وبیش در میاد .
بعد از راه اندازی میشه ایده ریخت روش که یک چیز مستقل و تاپ در بیاد
در اخر هم منون از شرکت در تایپ
- - - Updated - - -
در مرحله اول برای اعتماد سازی هست .
در مرحله دوم یک راه ارتباطی خریدار با فروشنده هست .
میشه گفت یه شبکه اجتعمای میشه .
فرد فروشنده که ثبت نام میکنه ، یک صفحه ایحاد میشه براش ( که اینم هنوز در حد ایده هست ، چون ایده های دیگه ای هم هست ) که علاوه بر محصولات . نظرات کاربرانش . قیمت هاش . سرویس هاش . و به طور کلی اطلاعاتی از اون فرد برای اعتماد سازی درج میشه .
که اگر یک سیستم بی نقص در بیاد میتونه این رو جا بندازه که من خریدار وقتی میخوام یک سرویس از شرکت ایکس بگیرم ، مراجعه میکنم به این صفحه و وقتی نظرات کاربران . خود کاربران . سرویس ها و ... رو مطالعه میکنم ، دلگرم تر خواهم شد و سرویس میگیرم.
از این ها گذشته ، یک سیستم شکایتی هم درست میشه که خریدار وقتی از یکی سرویس گرفتم ، و اون سرویس سرویسی نبود که قرار بودن به من بدم میتونم شکایت کنم ، میتونم پیگیرم کنم ( که این کار رو هم خودمون انجام میدم و پیگیر میشم ) وقتی چهار نفر با این مشکل مواج شدن ، قطعا صداش در میاد و خریدار ها نماد ما رو به جای enamd میپرن که دارن یا نه ! و این خودش یک اعتماد سازی هست .
بعلاوه تا حالا شما دیدن که enamd پیگیر باشه یک قضیه رو ؟ از یکی شکایت کنه ؟ ( من خودم به شخصه تاحالا ندیدم ، حتی یک مورد )
- - - Updated - - -
شرمنده اشتباه تایپی بود " وزارت ارشاد " بود
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحات . منم در حال پیگیر هستم فعلا ببینم چی میشه .
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحاتتون و راهنمایی هاتون.
خوب وقتی چیزی که ما میخوایم بزنیم ثبت بشه . ادرس داشته باشه . و این چزا ، این میشه یک مرحله اعتماد سازی .
وقتی ما با دو نفر از این دوستانی که مشکل دارن ، برخورد کردیم ، این میشه مرحله دیگه اعتماد سازی .
وقتی چهار نفر به جمع ما پیوستن اینم خودش میشه یک مرحله دیگه .