-
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2015 08:52
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : معرفی ویژگیها و نسخههای جدید ویندوز10
Enterprise اینجا معنای سرمایه گذاری نمیده و بهتری تجاری یا شرکتی معناش کرد!
اون " بندر پهلوی " رو هم خوب اومدی!...آورین
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
تعداد تشکر ها از Meistero به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
-
عضو جدید
هر وقت بیاد سریع این ویندوز 8.1 رو بر می دارم از سیستمم و نسخه 10 . واقعا با این نسخه 8 مزخرفه و نسخه 7 بیشتر کاربر پسند هست
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
metalancerx
هر وقت بیاد سریع این ویندوز 8.1 رو بر می دارم از سیستمم و نسخه 10 . واقعا با این نسخه 8 مزخرفه و نسخه 7 بیشتر کاربر پسند هست
ب هر حال ویتدوز فقط در نسخه 7 توانست کاربر جذب کنه! امید واریم تو این نسخه حداقل موفق باشه...
خیلی ها بخاطر ویندوز 8 به اوبونتو کوچ کردن!
-
-
عضو انجمن
اره واقعا این ویندوز 8 اشغال هست و به نظرم کاربرای کمی استفاده میکنند بیشترین % ویندوز 7 داره و کامل . بدونه مشکل هست. و بعد هم xp حالا ویندوز 10 بیاد کامل یکم بگذره مشکلاتش حل بشه من هم از 7 به ویندوز 10 انتقال میدم فعلا در سایت ها دیدم و کسانی نصب کردند گفتند کلی مشکل داره و همش داره اپدیت میده رو ویندوز 10 ماکروسافت بگذره حالا نسخه اصلی نهایی اثبات شده بیاد به بازار ببینیم چطور هست انشالاه که خوب باشه با تشکر.
-
-
عضو جدید
من به شخص تا الان دو نسخه نمایشی داده برای ویندوز 10 که من هر دورو استفاده کردم تو نسخه دوم که کلا نصب به اونیکی خیلی تغییراتی کرده و واقعا عالی شده
حتی فروشگاهشم باز شده
! بسیار راضی هستم
-
-
عضو انجمن
ارائه دیدگاه شخصی نیاز به جمع بستن نداره
اگر شما 2 سیستم عامل ویندوز 8.1 و 7 رو باهم نصب و مقایسه ای جزئی بکنید متوجه خیلی موارد میشید که بنده توصیه میکنم حتما این کار رو انجام بدید
3 مورد اساسی در رابطه با این مواردی که عرض کردم به صورت زیر هست
1- مصرف انرژی بسیار کمتر 8.1 نسبت ویندوز 7
2- پایداری بسیار بالا 8.1 نسبت به 7
3- عمر طولانی 8.1 به طوری که اگر کلکسیونی از نرم افزار رو روی 8.1 نصب کنید درصدی به روی سرعت سیستم عامل شما تاثیر نمیگذاره که این مورد در 7 به شدت تاثیر گذاره
ویندوز 10 یک ویندوز با ساختار بسیار متفاوت هست و باید منتظر یک تغییر بزرگ در این زمینه بود
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-