-
نویسنده برای سایت تفریحی ( پست اختصاصی و قوی از نظر ساختار سئو )
با سلام و احترام .
به چند نویسنده در زمینه سایت تفریجی سوژه ها ( soojeha.com ) نیازمندیم تا پست های اختصاصی ( کمتر از کپی استفاده بشه ) برای سایت ثبت کنه و خلاقیت خوبی در زمینه تگ زدن و ثبت محتوا داشته باشه .
به دلیل رقابت بالا در این زمینه از سایت ها ، داشتن دانش استفاده از کلمات مناسب ( کلماتی که بیشترین جستجو رو دارن ) داشته باشن .
به دلیل اینکه سایت از حدود 8 ماه قبل بروز نشده ، مطالب زیادی هست که میشه ازش استفاده کرد و میتونه منبع درآمد خوبی برای افراد متقاضی باشه 
هزینه پایه برای هز پست رو بر مبنای 100 تومان در نظر گرفتیم که در بر اساس کیفیت مطلب ، تا 300 تومان هم افزایش پیدا میکنه !
در صورت نیاز به تماس تلفنی ، با شماره زیر در ارتباط باشید :
09119053588
محمد علی نسب
پایدار باشید .
-
-
May 18th, 2015 10:21
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : نویسنده برای سایت تفریحی ( پست اختصاصی و قوی از نظر ساختار سئو )
الان پست کپی پیست 300 ، 400 تومن میدن
-
تعداد تشکر ها از yousef.R.e به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
yousef.R.e
الان پست کپی پیست 300 ، 400 تومن میدن
کپی پیست کردن که کاری نداره !
من سایت های دیگه ای هم دارم که نویسنده هام دارن روش کار میکنن .
از اونجایی که سایت تفریحیه و موضوعات مختلفی داره ، جمع کردن مطالب خیلی خیلی آسونه و یه نویسنده با سرعت معمولی میتونه روشی دسته کم 50 تا پست بذاره !
فعلا هدفمون پوشش دادن همه ی خبر هاست و این مقداری که از بقیه سایت ها مطالب کمتری داریم !
در پست اول هم گفتم که درآمد بر اساس کیفیت پست هست و مورد دیگه ای هم که هست اینه که اگر سایت به درآمد برسه ، مطمئنا دستمزد ها افزایش پیدا میکنه !
-
-
مبلغی که در نظر گرفتین خیلی پایین هست / شما نیمه اختصاصی هم در نظر بگیرید 300- 350 هست کمه کم / اصولی ترش اینکه اگر اختصاصی میخواین با نویسنده کلمه ای حساب کنید مثلا کلمه ای 10 ت 5ت یا ....
-