نقل قول نوشته اصلی توسط rootkit98 نمایش پست ها
سلام
میخواستم بدونم کلا چه چیزهایی نیازه؟
۱-نمیشه برای شروع روی سرورهای اشتراکی بالا آورد؟
۲-دوستانی که روی سرور اشتراکی در حال فعالیت هستن آیا دسترسی به ssh دارند؟
۳-خوب طبیعتا فیلم ها رو به طور شخصی آپلود نمیکنید دیگه؟‌ از کجا این فیلم ها رو میگیرید و به چه صورت به سرور انتقال میدید؟ مقصود اصلی این سوالم اینه که از کجا فیلم های روز رو بگیرم و بریزم روی سرور؟ منبع خوبی هست که سایت های فیلم استفاده میکنند؟‌شاید بگید تورنت- اما من دنبال منبعی هستم که بشه از طریق سرور دانلودش کرد
۴-آیا باید در نهایت سرور اختصاصی لینوکسی گرفت یا نه یه vps ویندوزی؟
۵-بحث مهمتر اینه که سرور رو از کدوم کشور باید اجاره کرد؟ آیا میشه سرور رو از آمریکا اجاره کرد - توجه کنید که میخوام فیلم سینمایی بریزم - آیا این مشکلی با کپی رایت آمریکا نداره؟ نمیان سرور رو تعطیل کنن یا توقیف کنن؟ یا شایدم بشه اجاره کرد ولی رنج آی پی های خارجی رو بست؟
۶-بهترین سیستم مدیریت محتوا چه خواهد بود؟ وردپرس؟ جوملا؟ و یا گزینه های دیگه؟
۷-چطور میشه فیل|تر نشد؟ میدونم شاید سوال به دور از عقل سلیم باشه - ولی من سایت هایی رو دیدم که فیلم و سریال هالیوودی میزارن ولی اصلا بسته نشدن! حتی میتونم بگم محتوای سریال ها و فیلم هاشونم اصلا اوکی و مطابق با مقررات نبوده!
۸-مهم ترین سوال اینکه چطوری کسب درآمد کنیم؟ واقعا تنها راهش تبلیغات بنری و کلیکی هست؟‌دیگه راهی وجود نداره؟خوب هدف اصلی از این همه تلاش کسب درآمد هست دیگه.
۹-نظرتون در مورد سایت موزیک چیه؟ آیا اصلا سایت دانلود ارزشش رو داره؟‌آیا ایده های بهتری و صد البته تابع مقررات وجود داره که درآمدش از سایت فیلم کمتر ولی خوب چیز قابل قبولی باشه؟ خودم از سایت فیلم و دانلود اصلا خوشم نمیاد اما چه میشه کرد که ملت فقط اینا رو سرچ میکنن - خوب میشه رفت یه بلاگ در مورد آنالیز حقیقی در فضای باناخی هم زد ولی نهایتش ۱۰۰ نفر بیان بخونن که ۹۹ نفر به چیزی که نوشتی رشک میورزند و نظر هم نمیزارن چه برسه که بشه ازش کسب درآمد کرد. خلاصه میخوام بگم که داخل فعالیت های احمقانه پول بیشتری خوابیده چون اکثریت جامعه متاسفانه چنین چیزی رو میطلبه - عذر میخوام اگه خیلی صریح گفتم.دیدم خیلی ها میرن سایت اسکریپت و چه بسا برنامه نویسی هم میزنن اما واقعا چیزی خاصی گیرشون نمیاد و اگر هم بیاد در حدی نیست که با تلاش هاشون مطابقت داشته باشه.

حتی اگه دوستان ایده های بهتری و شاید هم سخت تر برای عملی کردن دارن خوشحال میشم بشنوم - از هر نوع انتقاد و پیشنهاد در مورد موضوع این تاپیک هم به شدت استقبال میکنم. خیلی خوشحال میشم اگه دوستی مجرب در این زمینه بیاد و پاسخ تک تک سوالات رو با حوصله بده.
1 -- میشه استفاده کرد ولی بهتر هست از هاست های پربازدید استفاده کنید حداقل بعد از گذشت یه مدت که بازدیدتون بالا میره
2-- نیازی به این مورد نیست . مگر بعد از کانفیگ های لازم روی سرور و جهت اعمال دستورات در محیط مورد نظر
3 - بله گانول
4 - برای شروع میشه با وی پی اس شروع کرد ولی در ادامه 100% نیاز به منابع قوی تر مثل سرور اختصاصی خواهید داشت.
5- این مورد نظرات متفاوته به نظر بنده انگلیس و فرانسه برای سرور و هلند برای میزبانی وب میتونه مناسب باشه
6 - این مورد کاملا بستگی به موارد استفاده داری که به دلیل تنوع و خیلی موارد دیگر وردپرس پیشنهاد میشه البته این دلیل بر خوب نبودن جوملا نیست
7 -- ثبت کنید دامنه آی آر حتما بگیرید اطلاعات کامل و دقیق بدید در دامنه و ساماندهی روی عنوان دسته ها دقت داشته باشید (مثلا به کار نبردن کلمه خارجی -- بزارید زبان اصلی) روی کاورها بسیار دقت کنید.
8 - آپلود فایل در آپلودر ها و دریافت به ازای دانلود کوتاه کننده های لینک فغالیت در شبکه های اجتماعی قرار دادن لینک های دانلود غیر مستقیم در شبکه های اجتماعی چون به ازای دانلود یوزرهای خارجی شما دریافتی بیشتری دارید معمولا ار آپلود در مثلا آپلود بوی
9 - به نظر بنده و خیلی از دوستا مهمترین موضوع پشتکار و با برنامه جلو آمدن هست در زمینه موزیک و فیلم و سریال خیلی زیاد شده سایت ولی اگر با برنامه و پشتکار باشه انشالله موفق خواهید بود.
سعی کردم جامع جواب بدم