سلام
میخواستم بدونم کلا چه چیزهایی نیازه؟
۱-نمیشه برای شروع روی سرورهای اشتراکی بالا آورد؟
۲-دوستانی که روی سرور اشتراکی در حال فعالیت هستن آیا دسترسی به ssh دارند؟
۳-خوب طبیعتا فیلم ها رو به طور شخصی آپلود نمیکنید دیگه؟ از کجا این فیلم ها رو میگیرید و به چه صورت به سرور انتقال میدید؟ مقصود اصلی این سوالم اینه که از کجا فیلم های روز رو بگیرم و بریزم روی سرور؟ منبع خوبی هست که سایت های فیلم استفاده میکنند؟شاید بگید تورنت- اما من دنبال منبعی هستم که بشه از طریق سرور دانلودش کرد
۴-آیا باید در نهایت سرور اختصاصی لینوکسی گرفت یا نه یه vps ویندوزی؟
۵-بحث مهمتر اینه که سرور رو از کدوم کشور باید اجاره کرد؟ آیا میشه سرور رو از آمریکا اجاره کرد - توجه کنید که میخوام فیلم سینمایی بریزم - آیا این مشکلی با کپی رایت آمریکا نداره؟ نمیان سرور رو تعطیل کنن یا توقیف کنن؟ یا شایدم بشه اجاره کرد ولی رنج آی پی های خارجی رو بست؟
۶-بهترین سیستم مدیریت محتوا چه خواهد بود؟ وردپرس؟ جوملا؟ و یا گزینه های دیگه؟
۷-چطور میشه فیل|تر نشد؟ میدونم شاید سوال به دور از عقل سلیم باشه - ولی من سایت هایی رو دیدم که فیلم و سریال هالیوودی میزارن ولی اصلا بسته نشدن! حتی میتونم بگم محتوای سریال ها و فیلم هاشونم اصلا اوکی و مطابق با مقررات نبوده!
۸-مهم ترین سوال اینکه چطوری کسب درآمد کنیم؟ واقعا تنها راهش تبلیغات بنری و کلیکی هست؟دیگه راهی وجود نداره؟خوب هدف اصلی از این همه تلاش کسب درآمد هست دیگه.
۹-نظرتون در مورد سایت موزیک چیه؟ آیا اصلا سایت دانلود ارزشش رو داره؟آیا ایده های بهتری و صد البته تابع مقررات وجود داره که درآمدش از سایت فیلم کمتر ولی خوب چیز قابل قبولی باشه؟ خودم از سایت فیلم و دانلود اصلا خوشم نمیاد اما چه میشه کرد که ملت فقط اینا رو سرچ میکنن - خوب میشه رفت یه بلاگ در مورد آنالیز حقیقی در فضای باناخی هم زد ولی نهایتش ۱۰۰ نفر بیان بخونن که ۹۹ نفر به چیزی که نوشتی رشک میورزند و نظر هم نمیزارن چه برسه که بشه ازش کسب درآمد کرد. خلاصه میخوام بگم که داخل فعالیت های احمقانه پول بیشتری خوابیده چون اکثریت جامعه متاسفانه چنین چیزی رو میطلبه - عذر میخوام اگه خیلی صریح گفتم.دیدم خیلی ها میرن سایت اسکریپت و چه بسا برنامه نویسی هم میزنن اما واقعا چیزی خاصی گیرشون نمیاد و اگر هم بیاد در حدی نیست که با تلاش هاشون مطابقت داشته باشه.
حتی اگه دوستان ایده های بهتری و شاید هم سخت تر برای عملی کردن دارن خوشحال میشم بشنوم - از هر نوع انتقاد و پیشنهاد در مورد موضوع این تاپیک هم به شدت استقبال میکنم. خیلی خوشحال میشم اگه دوستی مجرب در این زمینه بیاد و پاسخ تک تک سوالات رو با حوصله بده.