-
May 16th, 2015, 00:57
پاسخ : تا حالا دیتا سنتر ovh سرور کسی رو پس از پرداخت هزینه 4 روز یا بیشتر طول بکشه تحویل بده ؟

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
نگران نباشید در این دیتاسنتر این مشکلات عادی هست و مورد داشتیم سرور تا 6 روز هم طول کشیده.
شما برای روشن کردن سرور مجازی 60-120 ثانیه زمان نیاز دارید حالا ایا امکان دارد یک سرور اختصاصی ان هم کاستوم در عرض 120 ثانیه اماده شود؟!!!!
نباید هر مطلبی را که دیدید و شنیدید باور کنید.
در کل نگران نباشید.
خوب من خودم از دیتا سنتر رد استیشن دو روز تاخیر رو تجربه کرد م ... از کانتینیوم 1 روز طول کشید ... از هتزنر نیم ساعت هم طول نکشید .... ولی 4 روز رو من ندیده بودمم تا الان ... شنبه و یک شنبه هم که تعطیل فک کنم همون 6 روز طول بکشه ... 120 ثانیه رو هم دیتا سنتر برا سرور های آماده تحویلش نوشته که حتما همینه که نوشته .... الکی نمیگه که ...
-
-
May 16th, 2015 00:57
# ADS
-
May 16th, 2015, 01:17
پاسخ : تا حالا دیتا سنتر ovh سرور کسی رو پس از پرداخت هزینه 4 روز یا بیشتر طول بکشه تحویل بده ؟
نگران نباشید دیرو زود داره سوختو سوز نداره تحویل میدن سرور رو
-
-
May 16th, 2015, 01:36

نوشته اصلی توسط
cpanelit
نگران نباشید دیرو زود داره سوختو سوز نداره تحویل میدن سرور رو
انشا الله که همینطوره ....
-
-
May 16th, 2015, 02:58
عضو دائم
ویرایش توسط MagicVps.Com : May 16th, 2015 در ساعت 02:48
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2015, 04:10
واقعا از دوست عزیزمون magicvps تشکر می کنم ... خیلی خیلی توضیح جامع و کامل و منطقی دادن ... خیلی ممنونم .... شما هم موفق باشید
-
-
May 16th, 2015, 10:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
خیر نشده ، اگر در سایت زده باشه 120s واقعا سر دو دقیقه سرور شما رو تحویل میدن ...
البته این بد قولی ها در سویو استارت و کیم سوفی ک زیر مجموعه ovh هستند زیاد دیده شده .
سلام
دوست عزیز ایشون فرمودند هارد اضافه شده اگر هارد اضافه بشه دیگه داخل 120s سرور تحویل داده نمیشه .
بله درسته هیچ مشکلی نداره طول میکشه تحویل سرور های که هارد ها تغییر میدید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-