باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
من پاسپورت ندارم راه دیگه ای نیستش؟؟یا پاسپورت چجوری گیر بیارم از کجا گیر بیارم؟ یا اگه راه دیگه ای هستش بگید دوستان ممنون میشم![]()
سلام / راه های دیگر : ۱)خرید از سرویس دهندگان معتبر که سال ها تجربه ی کار با هتزنر دارند و کل کار پرداخت و پشتیبانی و ... را انجام میدهند / ۲) به گفته ی یکی از دوستان : خرید با شناسنامه ی ترجمه شده به صورت رسمی / اگر اشنایی ندارید اولی بهترین انتخاب است البته از جای معتبر خرید کنید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
برای گرفتن پاسپورت باید سن قانونی داشته باشید
و 2 سال بیگاری برای دولت کلید تدبیر و امید
20 روز صبر برای اومدن پاسپورت
چند ماه صبر برای خارج شدن تحریم کشور عزیزمون از لیست ممنوعه
و ...
راه دیگه هم دوستمون گفتن
از نماینده های ایرانی بخر هم تخفیف بیشتر دارن هم ماشاله همه چیز رو رایگان کانفیک میکنن
خلاصه بازار نیست :دی
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)