از عنوان تایپیک مشخصه ؛ نظراتتون رو بگید . دیتا سنتر مد نظرم کولوکراسینگ هست ؛ بحث هزینه نیست .
ممنونم
از عنوان تایپیک مشخصه ؛ نظراتتون رو بگید . دیتا سنتر مد نظرم کولوکراسینگ هست ؛ بحث هزینه نیست .
ممنونم
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
وقتی آلمان و انگلیس رو داریم که پینگ بهتری دارند چرا رفتید سراغ امریکا
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
درود
اگر بحث هزینه نیست انتخاب های بسیار بهتر از کولو کراسینگ هم در پیش رو دارید. سینگل هاپ از پشتیبانی و کیفیت و پینگ بهتری نسبت به کولو کراسینگ برخوردار است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
بازم سینگل هاپ رو میشه یه کاریش کارد. کولو که فکر نکنم کسی برا هاستینگ انتخاب کنه :دی
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
من Vultr رو پیشنهاد میکنم.
- - - Updated - - -
خيلى محسوس نيست دوست عزيز. اما بازم اگر فكر ميكنين اروپا ميخواين، Vultr از هلند هم ميتوه بهتون سرويس بده.
سلام / به علت پینگ نامناسب نسبت به ایران سرعت باهایی برای هاستینگ فکر نکنم داشته باشید / چیزی که دیدم بهترین پینگ رو هتزنر داشتن و ovh / کیفیت مد نظر هست چرا از رداستیشن خرید نمیکنید؟
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
من خودم شخصا با توجه به تجربه ای که از دیتا سنتر کانتینیوم داشتم و با توجه به پینگ بسیار پایین آمریکا نصبت به ایران و دیتا لاست بالایی که داشته ،پشت دستم رو داغ کردم که از آمریکا سرور نگیرم ، به نظر بنده هم ovh بهتر هست نسبت به جا های دیگه هم از نظر پینگ به ایران و هم از نظر نداشتن دیتا لاست ...
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)