نقل قول نوشته اصلی توسط sadrafilm نمایش پست ها
وقتی یک مگابایت اشتراکی باشه بین چندین نفر تقسیم بشه با فرض محال اینکه دقیقا سرعت دانلود و اپلود با پورت یکی باشه که نیست سرعت چقدر از اونی که گفتم بالاتر میشه (ایا از یک اینترنت خانگی مانند من که 3 مگابیت اختصاصی دقیق دارم بیشتر سرعت دارم کما اینکه نام سرور هم روشه

در هر حال تا تست انجام نشه نمیشه مطمین بود
اگر درست متوجه شدم یا نه بگین بنده اول تو سایت عضو بشم بعد تیکت بدم برای سرور تست و بعد ادرس این صفحه انجمن رو بدم؟
سرعت دانلود و آپلود دقیقا یکی هست. 10 مگابیت فول دوپلکس میباشد.

شما اگر سرور 240 تومانی را خرید کنید کما اینکه نام سرور هم روشه دقیقا 10 مگابیت را خواهید داشت.

زمانی که در سال های گذشته نهایت adsl منازل 512 یا 1 مگ (دانشجویی یا تجاری) بود سرور چند برابر این قیمت داشت و مشترک هزینه میکرد حالا که پهنای باند adsl منازل بالا رفته (هزینه آنها از یک سرور معمولی هم بیشتره) هزینه کردن مشترک برای سرور کاهش یافته، یعنی کیفیت دو سرویس برعکس داره جلو میره و رقابت سرور ها (اکثرا فقط در این انجمن به جهت مزایده ای بودن انجمن و عدم اطلاع مشترک) بر اساس قیمت هست (هرچه قیمت کمتر بهتر) به خاطر هزینه مشترک برای همین نمیشه این دو را با هم مقایسه دقیق کرد ،سرور 240 هزار تومانی 100% از adsl شما بالاتر خواهد بود و قابل مقایسه با adsl شما هست.

برای هر کدام از سرور ها که ذکر شد جهت تست از طریق سایت یک سرویس تست درخواست میدهید و بعد تیکت میکنید به واحد فروش و میفرمائید که سرویس تست شما در این نوع پکیج به شما ارائه بشه. چون سرویس های تست پیشفرض همه منابع آنها بالا میباشد و برای تست کلی شبکه و سخت افزار میباشند.

سرویس تست سایت : http://www.roobinaserver.ir/vps-iran-test.php

موفق باشید
باتشکر - شریفی