سلام دوستان من یک سایت میخوام بشه باهاش فروش اکانت نود 32 همراه با درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشم میخوام کانفیگش هم با فریر باشه کلیه این چیزای که گفتم چقدر میشه کسی که میتونه انجام بده اطلاع بدهقیمتش هم پایین باشه از پس خریدش بر بیام
سلام دوستان من یک سایت میخوام بشه باهاش فروش اکانت نود 32 همراه با درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشم میخوام کانفیگش هم با فریر باشه کلیه این چیزای که گفتم چقدر میشه کسی که میتونه انجام بده اطلاع بدهقیمتش هم پایین باشه از پس خریدش بر بیام
سلام و احترام
امکان ارایه سرور با کانفیگ نود32 بهمراه اتصال به فروشگاه فریر قابل ارایه میباشد
http://my.cloudha.ir/submitticket.php
yahoo: cloudhaco
موفق و پایدار باشید
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
با سلام
طبق شرایطی که گفتید انجام میشود .
هزینه نصب و کانفیگ موارد درخواست شده ماه اول : 30000 تومان
-----------------------------------
سوال خود را همین حالا بپرسید !
با سلام
سرور رم 1 ماهانه 30 تومان
راه اندازی فروشگاه به صورت رایگان انجام می شود
دارای نماد اعتماد
www.top-vps.com
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
با درود و احترام.
ماهیانه 25 هزار تومان هزینه ثابت سرور هست
هزینه کانفیگ و نصب 30 هزار تومان
پیروزباشید
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
کانفیگ انجام می شود.
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)