ببینید جدول مقایسه خاصی نداره ! اما من الان روی سرورم فعال هست ! از چند چیزش خیلی خوشم می یاد ...
مثلا شما وقتی اکانت می سازید یا در اکانت خود پوشه ای ایجاد می کنید که فاقد Index باشد فورا اعلام می کند دسترسی ندارید ! یعنی اگر مثلا در هاست خود 10 تا فایل ایجاد کنید 20 تا عکس هم اپلود کنید و .... اما Index نداشته باشه نمی گذارد فرد به اطلاعات دسترسی پیدا کنید و فورا اعلام می کند : The resource requested could not be found on this server که از نظر امنیتی فکر کنم خوب باشه !
مسئله بعدی حملات DDOS هست که باید عرض کنم این برنامه در واقع کاری کرده که مثلا اگر یک سایت Dos می خوره برود پایین و باعث نشود سایت های دیگر و حتی سرور اسیب ببیند . قدرت مسدود سازی آن بسیار عالی است . وقتی شما حمله می کنید و مسدود می شود به شما پیغام نمی دهد و شما را روی Waitng Tranfer ..... نگه می داره و هیچ پیغام دیگری نمی دهد . هنگامی که فشار اون سایت تا حدی پایین امد دوباره سایت بالا می اید .
این سیستم از نظر امنیت و سرعت سرویس واقعا عالی است اما هر DDOS را نمی تواند دفع کند ولی در کل از انتی دی داس های موجود قوی تر است ! در کل اگر هم دی داس بخوره روی کل سرور می زنه Server Busy Now Please Try Again leater !
من که راضی هستم !![]()