نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: مشکل با Alexa !!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با Alexa !!

سلام دوست گرامی با احترام به تمامی دوستان گرامی با توجه به سوال شما و جوابهایی که دوستان دادن ، کم و بیش همه درست بودن و بعضی ها هم از روی تجربه ، ولی اگر دقیق بخواید بدونید باید خدمتتون بگم ، با توجه به اینکه روز به روز دادن رنک گوگل داره مدت زمانش بیشتر میشه خواسته یا ناخواسته همه وبمسترها به سمت رتبه الکسا در حرکت هستند . پیشنهاد میکنم که رنک گوگل را با الکسا اشتباه نگیریم رو مطالعه کنید. این رو هم بگم این مشکل رو فقط ما نداریم وبمسترهای سراسر دنیا این مشکل رو دارند و سوالاتی رو از مدیران الکسا پرسیدند که ما در سایت سئوموز سوالات و جوابهای مدیران الکسا رو ترجمه کردیم و در اختیار دوستان قرار دادیم که به اختصار چون تاپیک طولانی نشه چند سوال و جواب رو براتون میزارم :

الکسا میگوید : ما روزانه به پرسشهایی که درباره دیتای الکسا ، نحوه سنجش و نحوه محاسبه رنک هستند ، پاسخ میدهیم. در یک فضای پرسش و پاسخ به برخی از رایج ترین سوالاتی که مربوط به این حوزه هستند پاسخ داده ایم.

سوال : پنل دیتای الکسا چیست ؟

پاسخ
    : پنل دیتا نمونه ای از ترافیک اینترنت جهانی است که برای محاسبه رنک های الکسا و تخمین معیارهای غیر گواهی شده (یا تایید نشده) است. پنل دیتا از میلیونها کاربر اینترنتی که یکی از ۲۵۰۰۰ هزار برنامه افزودنی مرورگر را استفاده میکنند تشکیل شده است.

سوال
    : آیا الکسا مستقیما ترافیک وب را می سنجد ؟

پاسخ
    : بله . الکسا ترافیک را مستقیما از سایتهایی که اسکریپت ویژه الکسا را انتخاب و نصب کرده اند ، صحت و سقم معیارهایشان را مشخص میکند. دیتای موجود در پنل الکسا همراه با دیتایی که مستقیما از منابع سنجش شده اند ، ترکیب و از الگوها و مدل های پیشرفته آماری ما چیلتر میشوند و ما را در ، فراهم سازی قوی ترین معیارها برای شما توانا میسازند.

سوال : هر چند وقت یکبار رنک الکسا آپدیت میشود ؟
    سوال : آیا زیر صفحه SubPage و زیر دامنه SubDomains ها هم رنک میگیرند ؟
    سوال : شما گفتید کاربران ویژه منظورتان از کاربران ویژه چیست و چگونه آنها را از کاربران عادی متمایز میکنید؟
    سوال : بازدید صفحه pageview چیست ؟
    سوال : من اخیرا نوساناتی را در رنک الکسا ی سایتم مشاهده کرده ام. آیا تغییراتی در نحوه محاسبه رنک سایتها ایجاد شده است؟
    سوال : اما ترافیک سایت من بهتر شده است ، چرا رتبه الکسا ی من بدتر شده است ؟
    و چندین سوال دیگر ... که میتونید در این لینک مشاهده کنید

نحوه سنجش و افزایش رتبه الکسا از زبان مدیران الکسا

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم سوالی بود هم بفرمایید در حد توان پاسخگو هستم البته اگر اساتید هم مشکلی میبینند حتما تذکر را بدهند

منبع ترجمه :Your Top Questions About Alexa Data and Ranks, Answered
    ویرایش توسط SEOmoz : May 14th, 2015 در ساعت 14:50 دلیل: ویرایش پاراگرافها برای دید بهتر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)