تاپیک جای مناسبی هست..سوال داشتم راجب دامین خوب... اما راجب رفع تحریم و... که ما سالهاست تحریم هستیم و همیشه دور زدیم..الان هم سرورهای ایرانی داره مد میشه و همه سایتهاشون رو میارند رو سرورهای داخلی..ازا ین لحاظ مشکلی نیست. ولی اگر دقت کنید مشکلاتی که دوستان گفتند فقط برای دامینهای ایرانی نیست...چند وقت پیش همین دایرک ای مگر نبود با بی احترامی کامل همه رو ریخت تو ریسلرو؟ همین الانشم من با ریسلرو مشکل دارم دی ان اس عوض نمیکنه و همش ارور میده.. پشتیبانی هم که صفر!! یک هفته طول میکشه جواب بدند... بازم ایرانی بود یک زنگی چیزی میزدیم.. این مشکلاتی که دوستان گفتند رو مال خارجی ها هم دارند..
در ضمن من با توجه به برخی سایتهای چندین ساله .ir اینو گفتم...یک سرچ کنید سایتهای پربازدید معروفی با .ir هست که چندین و چند سال قدمت دارند حتی تو دوران اوج تحریمها سر پا بودند و هستند...
- - - Updated - - -
مطلبتون رو پاک کردید؟ والا اگر میگید گوگل دامینهای .com روئ سریعتر سرچ میکنه به نظر من اینها ربطی به نوع پسوند نداره...نمونه همین سایت webhostingtalk.ir ...شما هر مطلبی بزنید خیلی سریع تو گوگل لینک میشه!! اینطوریا هم نیست که به دامینهای .com بیشتر اهمیت بده..